Translate

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τραγουδίστρια έβγαλε το στήθος για να εντυπωσιάσει Live στην τηλεόραση (video)



Στο δάπεδο από τα γέλια χτυπιούνταν οι καμεραμέν και όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό της Αργεντίνικης εκπομπής που είχε καλεσμένη την τραγουδίστρια Laura Miller.

Την ώρα που ερμήνευε το γνωστό τραγούδι του Πασχάλη «Αν μια μέρα σε χάσω», στα ισπανικά της βγήκε έξω το στήθος της, κάτι το οποίο δεν αντελήφθη για πολύ ώρα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των παρισταμένων.




Η Λάουρα Μίλερ άρχισε να ερμηνεύει το «αν μια μέρα σε χάσω». Ολα κυλούσαν ρολόι, μέχρις ότου, καθώς χτυπιόταν ερμηνεύοντας το τραγούδι, βγήκε έξω το στήθος της. Η τραγουδίστρια δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και συνέχισε να τραγουδάει με ακόμη μεγαλύτερο πάθος.

Μάταια οι καμεραμέν προσπαθούσαν με νοήματα στην αρχή και με φωνές στη συνέχεια να της δώσουν να καταλάβουν ότι... εκτίθεται. Η... συνεπαρμένη τραγουδίστρια δεν καταλάβαινε τίποτα και συνέχιζε να τραγουδά.

Πάντως, θεαματικός ήταν και ο τρόπος που επανέφερε στη θέση της της μπλούζα της. Οταν, αρκετά αργά, κατάλαβε τι συμβαίνει έκανε μια στροφή -για να μην την δουν- και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο έβαλε ξανά μέσα το στήθος της.