Translate

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τι είναι το αλκαλικό νερό που πίνουν ο Obama και όλοι οι διάσημοι;


http://www.nature1.gr/eshop/gia-to-spiti/prostasia-ygeias/biontech-siskevi-ionismou-nerou-gia-oxino-kai-alkaliko-nero.html


Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αλλάξει το νερό τους με αλκαλικό. Ανάμεσα τους αστέρια του Holywood, του αθλητισμού, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες.

Τι έχουν βρει όλοι αυτοί στο αλκαλικό νερό; 

Ο λόγος που όλο και περισσότεροι καθημερινά μυούνται στο αλκαλικό νερό, είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του που έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά από πολύχρονες επιστημονικές έρευνες.
Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Αποτοξίνωση

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.
Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας.
Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνει την οξύτητα αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού σας.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση του οργανισμού σας είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη βέλτιστη υγεία.
Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, η συσκευή Biontech μετασχηματίζει το νερό σας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο, προκαλώντας εξαιρετική ενυδάτωση στο σώμα σας!

Οξυγόνωση-Αντιοξείδωση

Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.
Επειδή το αλκαλικό νερό απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Το αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών.
Ο καρκίνος και περισσότερες ασθένειες δυσκολεύονται να αναπτυχθούν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

Αλκαλοποίηση του Ph του σώματος

Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός σας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων.

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Δείτε την συσκευή που 

αλκαλοποιεί το νερό ΕΔΩ