Translate

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Geyser euro φίλτρα νερού με αραγωνίτη





Oικιακά & επαγγελματικά φίλτρα νερού

προηγμένης Ρώσικης τεχνολογίας

Γνωρίστε το μοναδικό υλικό φιλτραρίσματος Aragon
που φιλτράρει μέχρι και ραδιενεργά στοιχεία στο πόσιμο νερό

Ταιριάζει σε όποια συσκευή φίλτρου έχετε που παίρνει ανταλ/κό 25cm λεπτό (10' Slim Line)

Η τεχνολογία της εταιρείας Geyser Ρωσίας καλύπτει κάθε ανάγκη φιλτραρίσματος.

Με δυνατότητα ν' αφαιρούν καίσιο, στρόντιο, βακτήρια & ιούς και να μαλακώνουν το νερό.

Τα οφέλη του νερού είναι γνωστά σε όλους μας όμως το πόσιμο νερό δεν είναι πάντα καθαρό. Έχει χλώριο, άσχημη μυρωδιά, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια, τα οποία επιβαρύνουν σημαντικά τον οργανισμό μας.

Για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα του πόσιμου νερού, έχουν δημιουργηθεί διάφορα συστήματα φιλτραρίσματος-καθαρισμού του νερού.

Τα πλεονεκτήματα των φίλτρων νερού βρύσης σε αντίθεση με άλλους τρόπους επεξεργασίας του νερού, τα έχουν καταστήσει ως την αποτελεσματικότερη λύση καθαρισμού του νερού.
Στην αγορά κυκλοφορεί μεγάλη ποικιλία φίλτρων νερού με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στους καταναλωτές. Πριν προχωρήσουμε στην επιλογή του φίλτρου νερού, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ορισμένα βασικά κριτήρια επιλογής φίλτρου νερού.
Τα φίλτρα νερού Geizer έχουν μεγάλες δυνατότητες και προέρχονται απ' την νέα γενιά φίλτρων νανοτεχνολογίας Aragon το οποίο είναι ρωσικής τεχνολογίας και διεθνής πατέντα της .  Φιλτράρει με τριπλό τρόπο, λόγω του μηχανισμού προσρόφησης και ανταλλαγής ιόντων που διαθέτει.

Τα πιό ενδιαφέροντα φίλτρα ΕΔΩ