Translate

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Apollo parking στην καλύτερη τιμη !!!




Στάθμευση & Φύλαξη στο Αεροδρόμιο

Φτάνετε στο Apollo Airport Parking και το προσωπικό σας υποδέχεται και σας υποδεικνύει πού θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Το κλειδώνετε και παίρνετε μαζί σας τα κλειδιά εφόσον το επιθυμείτε. Σας προσφέρουν δωρεάν μεταφορά προς το αεροδρόμιο με το έμπειρο προσωπικό του Apollo και τα ιδιόκτητα mini van. Σε δύο λεπτά θα είστε στην πύλη αναχώρησής σας.

Όταν επιστρέψετε, σας παραλαμβάνουν τη στιγμή της άφιξής σας και σας οδηγούν στο parking για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας. Το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σταθμευμένο στο Apollo Airport Parking, ασφαλές και με 24ωρη παρακολούθηση. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο parking μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει το parking (πλύσιμο, βιολογικό καθαρισμό κλπ).

Apollo Airport Parking

Η Apollo rent a Car με τη σαραντάχρονη πείρα της στους χώρους στάθμευσης, έρχεται και στο αεροδρόμιο, δημιουργώντας ένα σύγχρονο parking, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Το Airport Parking της Apollo βρίσκεται ένα λεπτό από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (Αττική οδός, έξοδος Κ1- στο 49,4 χλμ).
Υπηρεσίες
  • 24ωρη εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να αφήσετε ή να παραλάβετε το όχημά σας
  • Δωρεάν μεταφορά αποσκευών από και προς το αεροδρόμιο με τα ιδιόκτητα mini bus του Apollo Airport Parking
  • Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Το αυτοκίνητό σας παραμένει ασφαλές στο χώρο του parking. Το Apollo Airport Parking είναι φυλασσόμενο και παρακολουθείται από κάμερες ασφαλείας
  • Καθαρισμός Αυτοκινήτου: Εκμεταλλευτείτε την παραμονή του αυτοκινήτου σας στο Apollo Airport Parking για ένα απλό πλύσιμο ή βιολογικό καθαρισμό
  • Φύλαξη Κατοικιδίων: Αναλαμβάνουν τη φύλαξη του αγαπημένου σας κατοικιδίου, όσο θα διαρκέσει το ταξίδι σας