Translate

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σέξ και τα ρεκόρ που δεν θα πιστεύατε !!!


#Σέξ και ρεκόρ που δεν θα πιστεύετε !!!


Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν κερδίσουν μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες! Αρκετοί είναι αυτοί που τα καταφέρνουν...
 Ποιοι είναι αυτοί όμως που κατέρριψαν τα ρεκόρ του σεξ

Σε μια ημέρα σεξ με 919 άνδρες!

Η Lisa Sparxxx, πορνoστάρ στο επάγγελμα έκανε σεξ με 919 άντρες σε μια ημέρα ρεκόρ το οποίο ακόμη δεν έχει καταρριφθεί ακόμη αφού τα αντίστοιχα ρεκόρ πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικά χρόνια και άγγιζαν τους 646 και 759 αντίστοιχα!


Το παγκόσμιο αυτό ρεκόρ το πραγματοποίησε στην έκθεση Eroticon του 2004 στην Πολωνία όπου κατάφερε έρθει σε σεξουαλική επαφή με 919 συνολικά άνδρες μέσα σε 7μιση ώρες (κάθε άνδρας είχε στη διάθεσή του 30 δευτερόλεπτα μαζί της).

 Το μεγαλύτερο ανδρικό όργανo !

 Ο άντρας με τα μεγαλύτερα προσόντα είναι ο Johan Falcon από το Μπρούκλιν των ΗΠΑ. Τα προσόντα του φτάνουν σε μήκος τα 34, 3 εκατοστά (24 εκ. χωρίς στύση) ενώ έχει παίξει και σε επεισόδιο της σειράς Sεx and the City.
Υπάρχει όμως και το αρνητικό ρεκόρ που έχει καταγραφεί και δεν ξεπερνάει σε μέγεθος τα 2 , 6 εκατοστά. Και αφού μιλάμε για μεγέθη, οι μεγαλύτεροι όρχεις που έχουν υπάρξει, μετρήθηκαν σε έναν Αφρικανό. Η περίμετρος τους ήταν 66 εκατοστά (και οι 2).

 Το μεγαλύτερο όργιo παγκοσμίως!
 Η Ιαπωνία κρατά το ρεκόρ για το μεγαλύτερο όργιo στον κόσμο! 250 γυναίκες και 250 άντρες συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο προκειμένου να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο όργιο που έγινε ποτέ.
Τα πάντα κατεγράφησαν με επαγγελματική κάμερα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες είχαν εξεταστεί για σεξουαλικών μεταδιδόμενα νοσήματα και παρά την ταμπέλα όργιo, κάθε ζευγάρι απλά συνευρέθηκε μόνο με ένα άτομο!

Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο όργιο πωλείται και σε dvd.

Το παγκόσμιο ρεκόρ αυνανισμoύ!
Το μεγαλύτερο σε διάρκεια αuνανισμό έχει πετύχει ο Masanobu Sato ο οποίος αυτoικανοποιούνταν επί 9 ώρες, και 58 λεπτά (2009). Ο ίδιος άνθρωπος, πέτυχε το ρεκόρ των 9 ωρών και 33 λεπτών το 2010 όμως το 2012 ο πορνoστάρ Sonny Nash που επιδόθηκε στο σπορ αυτό για 10 ώρες και 10 λεπτά.
 Εδώ και εάν έχουν σπάσει ρεκόρ, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Το μεγαλύτερο πάντως ρεκόρ αριθμών αυνανισμού άνδρα το έχει ένας 28χρονος Κινέζος ο οποίος σε ημερίδα του κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Ερευνών της Καλιφόρνια και ενώπιον ακροατηρίου, είχε 16 αυνανισμούς σε μια ώρα. Οι άνθρωποι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν πίστευαν ότι μπορεί ένας άνθρωπος να αυνανίζεται σχεδόν κάθε 4 λεπτά.
 Το ίδιο ρεκόρ στις γυναίκες κατέχει πάλι μια Κινέζα, η οποία καταγράφηκε πως σε 60 λεπτά είχε 134 οργασμούς ενώ αυνανιζόταν. Δηλαδή είχε 2,23 οργασμούς το λεπτό.


Από την άλλη πλευρά τη μεγαλύτερη διάρκεια αυνανισμoύ στις γυναίκες κρατά η Kitty Kat που αuνανιζόταν επί 7 ώρες και 6 λεπτά.


Τα περισσότερα παιδιά
Πρόκειται για το ρεκόρ πατρότητας που έχει καταγραφεί ποτέ και ανήκει στον Ισμαήλ Ιμπν Σαρίφ (τον Ισμαήλ τον γιο του Σαρίφ). Ήταν άραβας Μουλάς που έζησε τον 17ο αιώνα και σύμφωνα με τα αρχεία της εποχής, απέκτησε 1042 τέκνα, από 500 διαφορετικές γυναίκες. Την ίδια στιγμή το ρεκόρ μητρότητας ανήκει σε μια Ρωσίδα που έζησε στα μέσα του 1700 και η οποία γέννησε συνολικά 28 φορές και έφερε στον κόσμο 69 παιδιά.

Μικρότερος σε ηλικία πατέρας
Ο μικρότερος σε ηλικία πατέρας που έχει καταγραφεί ποτέ ήταν ο 12χρονος Σάουντ Στερν ενώ η μικρότερη μητέρα που καταγράφηκε στα χρονικά είχε μόνο 5 χρόνια διαφορά με το πρώτο της παιδί. Η Λίνα Μεντίνα από το Περού. έγινε μαμά στα 5 χρόνια της.

Διάρκεια οργασμού….!
Και μιας που μιλάμε για ρεκόρ ας μιλήσουμε και για οργασμούς. Γνωρίζετε πόσο χρόνο διαρκεί ένας οργασμός; Για τους άνδρες η διάρκεια είναι από 5 μέχρι 8 δευτερόλεπτα. 



Οι γυναίκες αντίθετα, μπορεί να έχουν το περίφημο #status_orgasm, δηλαδή έναν συνεχή εγκεφαλικό #οργασμό. Και όταν λέμε συνεχή εννοούμε συνεχή. Το 1966 καταγράφηκε από γιατρό στις ΗΠΑ ο μεγαλύτερος σε διάρκεια (χωρίς να μειώνεται η ένταση του) γυναικείος οργασμός που ήταν 53 συνεχόμενα δευτερόλεπτα.




Ταχύτητα εκσπερμάτωσης !!!
 Το σπέρμα κατά την εκσπερμάτωση, έχει μετρηθεί ότι φεύγει με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Ναι σωστά διαβάσατε.
Ο μέσος όρος απόστασης που μπορεί να διανύσει στον αέρα είναι 30 εκατοστά (βέβαια αυτό εξαρτάται και από την ηλικία και από τη διάθεση.) Το ρεκόρ όμως εκτίναξης, απόστασης και ταχύτητας σπέρματος κατά την εκσπερμάτωση το έχει ο Γερμανός Χορστ Σουλτς. Κατεγράφη από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου: Απόσταση 5,71 μέτρα, Εκτίναξη σε ύψος 3,76 μέτρα και ταχύτητα 16,5 χιλιόμετρα ανά ώρα.


Πόσες φορές στη σειρά….!!!
Πόσες φορές στη σειρά πιστεύετε ότι αντέχει ένας άνδρας να κάνει σεξ; 3; 4; Πόσες 5;
 Το καταγεγραμμένο ρεκόρ πάντως το έχει ένας 38χρονος που μέσα σε 2 ώρες κατάφερε να έχει τελειώσει 8 φορές με κανονικό οργασμό.
 Για την ιστορία να αναφέρουμε και ένα άλλο ρεκόρ, εδώ το οποίο συνέβη και κατεγράφη το 1954.
Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγει ο άνδρας ανά ημέρα είναι 3,2ml ενώ κάθε ημέρα που περνάει δίχως να σπαταλήσει το σπέρμα του, προστίθενται και 0,4ml.
Το έτος 1954, γιατροί σε κλινική της Νέας Υόρκης κατάγραψαν την μεγαλύτερη ποσότητα παραγωγής σπέρματος που ήταν 15ml


Ζουμερά… !!!
Και πάμε και στα πιο... “ζουμερά” ρεκόρ που έχουν καταγραφεί στο σεξ.

Η ηθοποιός Μισέλ Μόναχαμ έσπασε ένα απίστευτο ρεκόρ. Το 1991 είχε καούρες και πόνο στο στομάχι και οι γιατροί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν σχεδόν μισό κιλό σπέρμα. (για την ακρίβεια 457 γραμμάρια)


Αριθμοί στύσης….!
Ούτε κουμπάκι να πατούσε!!!
Τι εννοούμε; Το 1948 οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μέμφις κατέγραψαν το ρεκόρ με το οποίο κάποιος έχει στύση.
Βέβαια αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η διάθεση αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορούσε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα να έχει πλήρη στύση.