Translate

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ζώνη Στήριξης Μέσης - DOCTOR HO - ΧΟ ΦΙΖΙΟ - DR. HO PHYSIO BELT

Ανακουφιστείτε! 
Με Μία Ζώνη Στήριξης Μέσης, 
 Που Φουσκώνει Υποστηρίζοντας τη Μέση Και Ανακουφίζοντας την από Πόνους





Λίγα λόγια

    Ένα πλήρες ορθοπεδικό σύστημα για να ανακουφίσει από πόνους στη μέση ή τα πόδια.
    Τη φοράτε γύρω από τη μέση και τη φουσκώνετε με την ενσωματωμένη αντλία. Η ζώνη διαστέλλεται κατακόρυφα για να σφίγγει, να πιέζει και να τεντώνει τη μέση και την πλάτη χαμηλά. Μόλις 30 λεπτά αρκούν για να ανακουφιστείτε.

 

Οι πόνοι στη μέση και την πλάτη είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, γιατί η σπονδυλική στήλη ταλαιπωρείται από την καθιστική ζωή, τις δουλειές του σπιτιού, το σήκωμα των παιδιών, τα έντονα σπορ, το ανεβοκατέβασμα στις σκάλες ή την πολύωρη ορθοστασία.


 Image 4

Γι αυτό, ήρθε η Ζώνη Physio του Dr Ho, που είναι ένα πλήρες ορθοπεδικό σύστημα για να ανακουφίσει από πόνους στη μέση ή τα πόδια. 

Image 2

Τη φοράτε γύρω από τη μέση και τη φουσκώνετε με την ενσωματωμένη αντλία. Η ζώνη διαστέλλεται κατακόρυφα για να σφίγγει, να πιέζει και να τεντώνει τη μέση και την πλάτη χαμηλά. Έτσι αποσυμπιέζονται οι σπόνδυλοι και ανακουφίζονται τα νεύρα της μέσης, της πλάτης, των ποδιών.

Τη φοράτε 30 λεπτά και βγάζετε τον πόνο από πάνω σας.

Image 1

Από τον ειδικό γιατρό Dr. Ho, διεθνούς φήμης Χειροπρακτικό και Βελονιστή, με πολλά χρόνια σπουδών και εργασίας στις Η.Π.Α. και τον Καναδά.
Image 3