Translate

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο πράσινος καφές Ο μαγικός τρόπος για να χάσετε βάρος για κάθε τύπο σώματος !!!


ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ: ΤΟ ΧΛΩΡΟΓΕΝΙΚΟ ΟΞΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ. ΕΩΣ 8 ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!


Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΡ.ΟΖ
"Ο μαγικός τρόπος για να χάσετε βάρος για κάθε τύπο σώματος" - Δρ Οζ

Το εκχύλισμα από τους σπόρους του πράσινου καφέ είναι άλλο ένα μεγάλο όπλο στο πεδίο μάχης των υπέρβαρων. Δεδομένου ότι πρόσφατα έγινε αντικείμενο ενός δημοφιλή τηλεοπτικού προγράμματος για την υγεία, εκατομμύρια των ανθρώπων δεν σταματούν να επαινούν αυτά τα λεγόμενα 'θαυματουργά χάπια για το αδυνάτισμα'. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, ότι πολλοί άνθρωποι που παλεύουν καθημερινα με το βάρος τους, ακόμη δεν έχουν ακούσει για αυτό το ισχυρό συμπλήρωμα.
Είμαι συνήθως πολύ επιφυλακτικός όταν πρόκειται για συμπληρώματα για την απώλεια βάρους. Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος του Δρ. Oz, διάβασα ακόμα πολλά άρθρα σχετικά με το εκχύλισμα από τους σπόρους του πράσινου καφέ, και ακόμη σύγκρινα τις προσφορές διαφόρων παραγωγών. Όταν έμαθα για το καθαρό και αληθινό εκχύλισμα, ήμουν πραγματικά πεπεισμένος, αλλά εξακολουθούσα να είμαι δύσπιστος. Την παραγγελία την έλαβα εντός ολίγων ημερών, ακόμη πιο γρήγορα και από ότι μου είχαν υποσχεθεί και αμέσως άρχισα να χρησιμοποιώ το προϊόν. Μου έκανε εντύπωση, όχι μόνο δεν με έπιανε πείνα, αλλά δεν ήμουν καθόλου μα καθόλου νευρικός. Τίποτα απολύτως - παρά την ευαισθησία μου στην καφεΐνη. Παρακολουθώ τα εκπληκτικά αποτελέσματα πάνω μου και ήδη παρήγγειλα τα επόμενα δύο πακέτα. Αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την απώλεια του βάρους μου!

http://plaza24.gr/prasinos-kafes-adynatismatos-120-caps-me-thermolean-greens-prasino-kafe-kai-karnitini-ths-greenplus.html

Ποιά είναι τα ωφέλη από την χρήση του εκχυλίσματος των κόκκων του πράσινου καφέ;

Υπάρχουν πολλά!

Το χλωρογενικό οξύ, το κύριο συστατικό του εκχυλίσματος των κόκκων του πράσινου καφέ, είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες στην κυκλοφορία του αίματος. Ως αποτέλεσμα η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται και υπάρχει βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος καθώς και ενδυνάμωση των μυών.

Το κύριο αντιοξειδωτικό που περιέχεται στο εκχύλισμα των κόκκων του πράσινου καφέ,το χλωρογενικό οξύ, αναστέλλει την έκκριση του ενζύμου G6P, και αυτό σύμφωνα με τις έρευνες σταθεροποιεί σημαντικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, έτσι το συμπλήρωμα συνιστάται σίγουρα για διαβητικούς. Εξαιρετικά επωφελής για αυτούς είναι επίσης,η ίδια απώλεια βάρους η οποία επιτυγχάνεται χάρη στο συμπλήρωμα του πράσινου καφέ.

Αυτό είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους οι έρευνες πάνω στους κόκκους του πράσινου καφέ είναι τόσο ελπιδοφόρες. Όπως δημοσιεύθηκε στον εξειδικευμένο τύπο (Εφημερίδα Διαβήτης, Μεταβολικό σύνδρομο και Παχυσαρκία), το εκχύλισμα από τους σπόρους του πράσινου καφέ μπορεί να είναι το πρώτο στην ιστορία προϊόν για την απώλεια βάρους, το οποίο εκπληρώνει τις υποσχέσεις του κατασκευαστή.


http://plaza24.gr/prasinos-kafes-adynatismatos-120-caps-me-thermolean-greens-prasino-kafe-kai-karnitini-ths-greenplus.html

GREEN COFFEE BEAN PURE ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέσα Ενημέρωσης για τον Πράσινο Καφέ

Διεγείρει την θερμογένεση - η ίδια διαδικασία παραγωγής θερμότητας, την οποία αρχίζουν οι σωματικές ασκήσεις. Η διέγερση αυτή έχει θετική επίδραση στην καύση του λίπους, στην επιτάχυνση των διαδικασιών μεταβολισμού και του πεπτικού συστήματος, και στη μείωση της ορέξεως.
- CBS News

Οι έρευνες δείχνουν ότι είναι ένα από τα πλουσιότερα σε συστατικά διαίτης στον κόσμο... Οι κόκκοι του πράσινου καφέ είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά.
- MSNBC News

Το ABC News συνιστά τον Πράσινο καφέ ως το καταπληκτικό συμπλήρωμα για την απώλεια του βάρους! Πολλοί παγκόσμιας κλάσης αθλητές έχουν συμπεριλάβει τον Πράσινο Καφέ στον πρόγραμμα των άσκησεών τους.
- ABC News
Σε έρευνες,των οποίων τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στους LA Times, οι συμμετέχοντες έλαβαν ένα συμπλήρωμα των κόκκων του πράσινου καφέ και παρέμειναν υπό παρακολούθηση για 12 εβδομάδες. Κατά μέσο όρο, κάθε ένας έχασε 9 κιλά. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα 16% της περιεκτικότητας λίπους του οργανισμού και 10,5% του βάρους του σώματος. Αλλά υπάρχουν και περισσότερα καταπληκτικά νέα! Πιο πολύ μας άρεσε το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες δεν αλλάξαν τις συνήθειές τους, ακόμη και στην δίαιτα. Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι: οι συμμετέχοντες στις κλινικές ερευνές αδυνάτισαν από 9 κιλά χωρίς δίαιτα ή άσκηση.
Προς το παρόν,οι σπόροι του πράσινου καφέ είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό όπλο στον αγώνα κατά του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας. Δεν θα βρείτε πιο αποτελεσματικές λύσεις στην αγορά για να ρίξετε τα περιττά κιλά, δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτό.

Τι θα κερδίζεις με τη χρήση ενός παρασκευάσματος Green Coffee Bean Pure:

Είμαστε σίγουροι ότι έχεις δοκιμασει πολλά προϊόντα για την απώλεια βάρους,θαυμάσιες δελεαστικές υποσχέσεις οι οποίες δεν μπόρεσαν να εκπληρωθούν. Αυτή τη φορά θα είναι τελείως διαφορετικά, γι'αυτό να σου πω, ποιές ήταν οι εντυπώσεις μας κατά τη διάρκεια της δοκιμής του παρασκευάσματος Green Coffee Bean Pure:
http://plaza24.gr/prasinos-kafes-adynatismatos-120-caps-me-thermolean-greens-prasino-kafe-kai-karnitini-ths-greenplus.html
  • Ισχυρός λιποδιαλύτης
  • Αποτελεσματική μείωση της όρεξης
  • Λειτουργεί γρήγορα, αποδεδειγμένα αποτελέσματα
  • Προσιτή τιμή
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους
  • Αύξηση της συγκέντρωσης
  • Ενέργεια για όλη την ημέρα
  • Χωρίς δραστική δίαιτα
To Green Coffee Bean Pure ξεχωρίζει από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα περιέχουν ένα εκχύλισμα από μία πηγή διαφορετική από εκείνη στις κλινικές δο. Οί κατασκευαστές κόβουν έτσι το κόστος, αλλά και τα προϊόντα την ίδια στιγμή χάνουν την αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, δεν παρέχουν τη σωστή δόση. Αποφασίζοντας για φθηνότερα, προϊόντα κατώτερης ποιότητας, οι πελάτες πρέπει να αγοράσουν περισσότερα από αυτά, για να επιτύχουν παρόμοια αποτελέσματα. Από τη στιγμή που θα παρατηρήσουν μία μικρή απώλεια βάρους, αγοράζουν περισσότερα πακέτα. Μπορεί να είναι επικερδές για τους παραγωγούς, αλλά δίνει άσχημη εικόνα για αυτούς.
100% ΑΓΝΟ
To Green Coffee Bean Pure περιέχει την GCA από τα καλύτερα στον πλανήτη, 100% φυσικό εκχύλισμα από τους κόκκους του πράσινου καφέ. Το εκχύλισμα από τους κόκκους του πράσινου καφέ που περιέχονται σε αυτό το συμπλήρωμα, είναι το ισχυρότερο διαθέσιμο εκχύλισμα το οποίο πληρεί όλες τις απαιτήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα του Δρ. Oz. Πιστεύουμε ότι θα σε βοηθήσει όσο βοήθησε ήδη πολλούς άλλους.

Το παρασκεύασμα Green Coffee συνιστάται από γιατρούς και επιστήμονες