Translate

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Ο Ερωτικός Κήπος Chiang Mai σας προσκαλεί σε μια αισθησιακή βόλτα


 Στο Mae Rim, βόρεια του Τσιάνγκ Μάι στην Ταιλάνδη, ένας κήπος προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη φύση μέσα από το πιο ερωτικό της πρίσμα.

  "Ο ερωτισμός υπάρχει παντού, όλη την ώρα και σε όλους μας, καλώς ήλθατε στον Ερωτικό Κήπο!" Στην είσοδο σε αυτόν τον εκπληκτικό κήπο οι γιγαντιαίοι φαλλοί στέκονται περήφανοι εδώ και εκεί. 

Ανοιχτό για πέντε χρόνια, ο Ερωτικός Κήπος είναι ο μοναδικός του είδους του στη Νοτιοανατολική Ασία. Εχει διαπιστωθεί ότι οι φαλλικές παραστάσεις είναι πολλές στην Ταϊλάνδη, όπως αποδεικνύεται από τη διακόσμηση ορισμένων ναών ή την αφθονία μενταγιόν σε σχήμα πέους στις αγορές, αυτά τα μέλη συμβολίζουν πάνω από όλα τη γονιμότητα ή τη δύναμη, η σαρκική πλευρά συχνά παραμένει ταμπού. 


  "Ο ερωτισμός είναι μέρος του DNA μας, υπάρχει σε καθέναν από εμάς, αλλά η κοινωνία, η θρησκεία, ο πολιτισμός, τα ήθη επιδιώκουν να τον ελέγξουν.

 

 Ιδρυτής και δημιουργός αυτού του πρωτότυπου κήπου, η Katai κάλεσε φοιτητές της σχολής καλών τεχνών από το Πανεπιστήμιο Chiang Mai να φτιάξουν τα ερωτικά γλυπτά. «Έχουμε ακόμα μια φρεσκάδα, μια αθωότητα σε αυτήν την ηλικία». Και μερικές φορές ακόμη και μια χαρά, όπως αυτή που αναδύεται από το γλυπτό όπου βλέπουμε μια γυναίκα να αγκαλιάζει ένα πέος, το πρόσωπό της γαλήνιο, σχεδόν σε έκσταση! 


 Μεταξύ λουλουδιών και γλυπτών, ο κήπος έχει επίσης επανασχεδιαστεί και αποκαλύπτει τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, σε μια όμορφη αρμονία με το περιβάλλον του.

 Ένα μέρος για να ανακαλύψετε, τον κάθε αισθησιασμό.