Translate

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Αγριο σεξ στο ξενοδοχείο των διακοπών σας





Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν μεγάλους καθρέφτες και οι μεγάλοι καθρέφτες προσφέρονται για εξερεύνηση στο ερωτικό παιχνίδι. Δοκιμάστε την όρθαι στάση μπροστά από τον καθρέφτη. Κοιτάξτε την ώρα της διείσδυσης τα σώματά σας. Εξερευνήστε τις αντιδράσεις του συντρόφους σας. Νιώστε ερωτικά με το κορμί σας. Δείτε πόσο καυτοί είστε σα ζευγάρι.


Θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα; Παίξτε το ερωτικό παιχνίδι με το room service. Είστε μόνοι σας και μπορείτε να πειραματιστείτε όσο θέλετε. Μπορείτε να προσποιηθείτε ότι είστε η καμαριέρα που σεβρίρει το πρωινό στον πελάτη. Φτιάξτε σενάρια και αφήστε το πάθος να πάρει φωτιά.


 Εξερευνήστε την τηλεόραση. Δείτε αν το ξενοδοχείο σας παρέχει συνδρομή σε δορυφορικά κανάλια ή συνδρομητικά. Αν ναι τότε είστε τυχεροί. Δείτε για πρώτη φορά μαζί μια ταινία πορνό και δοκιμάστε να κάνετε έρωτα με τον ίδιο τρόπο. Όσα ζευγάρια δοκίμασαν αυτό το παιχνίδι το διασκέδασαν πραγματικά

Κοιμηθείτε γυμνοί. Χαλαρώστε μετά από την πρώτη κουραστική μέρα του ταξιδιού και συγκρατήστε τις σεξουαλικές ορμές σας. Το πρωί το σεξ θα είναι υπέροχο. Με το που θα ξυπνήσετε δώστε τρυφερά χάδια στον άντρα σας και προκαλέστε τον με το γυμνό σας σώμα.

  Δοκιμάστε το παιχνίδι του τουρίστα. Φλερτάρετέ τον στον πισίνα του ξενοδοχείου σαν να έχετε μόλις γνωριστεί. Γίνετε πολύ προκλητική με τις κινήσεις σας. Ανεβείτε στο δωμάτιο και κάντε έρωτα σαν να είναι η πρώτη σας φορά.

 Aν είστε πολύ τοπλμηροί δοκιμάστε να κάνετε σεξ ή να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείο. Προσοχή μη σας δει κανείς γιατί με τις συμβουλές μας κινδυνεύετε να σας διώξουν! Δοκιμάστε το τζακούζι του δωματίου σας. Παραγγείλτε ποτά και ξεκινήστε το ερωτικό παιχνίδι.

Kαντε όχι μόνο άγριο σεξ αλλά και φωναχτό! Βγάλτε τα απωθυμένα όλης της χρονιάς. Εδώ δε σας ενδιαφέρει αν θα ξυπνήσουν τα παιδιά. Αν θα ξυπνήσετε τους γείτονες και τι θα πει ο κόσμος. Απελευθερωθείτε!