Translate

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Αποτοξινωση μεσω ποδιων στην καλυτερη τιμη


http://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=DETOX&dispatch=products.search


Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ

Η αποτοξινωτική μέθοδος Ion Spa, αποτοξινώνει τον οργανισμό και επαναφέρει την βιοενεργειακή ισορροπία στο ανθρώπινο σώμα ενισχύοντας τη φυσική θεραπευτική του δύναμη.
Ένας υγιής άνθρωπος έχει 80% αρνητικά ηλεκτρόνια (ανιόντα) και 20% θετικά (κατιόντα), το οποίο στην κινέζικη ιατρική και φιλοσοφία είναι γνωστό ως yin yang ισορροπία.
Ο σημερινός τρόπος ζωής, η διατροφή, το νερό που πίνουμε, το στρες, η κούραση, η υπερφορτισμένη και επιβλαβής κατάσταση του αέρα που αναπνέουμε, κάπνισμα, αλκοόλ και η αλόγιστη χρήση χημικών προϊόντων (καλλυντικά, απορρυπαντικά κ.α.) επηρεάζουν to ανθρώπινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.
Παράγοντες όπως οι παραπάνω, κάνουν το σώμα μας να χάνει μεγάλες ποσότητες ανιόντων και κρατάει μεγάλες ποσότητες κατιόντων. Η συσσώρευση υπερβολικού θετικού φορτίου μετατρέπεται στον οργανισμό σε τοξίνες. Ο οργανισμός χάνει την ισορροπία του, δυσλειτουργεί.

Διώξτε ό,τι βαραίνει το σώμα και το μυαλό σας και χαρίστε στον εαυτό σας ενέργεια και ευεξία, για να αντεπεξέλθει σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

Τι είναι οι τοξίνες;
Με τον όρο τοξίνες εννοούμε κάθε χημική ουσία που εισέρχεται στον οργανισμό μέσω της τροφής, του αέρα και του νερού και μπορεί να τον βλάψει. Το νερό που πίνετε, για παράδειγμα, περιέχει χλωριούχες ενώσεις, τα φρούτα και τα λαχανικά παρασιτοκτόνα και εντομοκτόνα, τα ζωικής προέλευσης προϊόντα αντιβιοτικά. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ακόμα και αντικείμενα, όπως τα πλαστικά, αλλά και τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, επιβαρύνουν την κατάσταση.

Τι είναι η τοξίνωση;
Πρόκειται για τη συσσώρευση στον οργανισμό, κυρίως στον λιπώδη ιστό, βλαβερών ουσιών. Ο οργανισμός απαλλάσσεται από αυτές μέσω των απεκκριτικών του οργάνων (συκώτι, έντερο, νεφρά, δέρμα) και των μηχανισμών που διαθέτει. Σήμερα, όμως, η κακή διατροφή, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, το στρες επιβραδύνουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται ο μεταβολισμός. Έτσι, οι τοξίνες δεν απομακρύνονται με τις φυσιολογικές διεργασίες και αποταμιεύονται στο δέρμα, τα μαλλιά, το πεπτικό και το λεμφικό σύστημα, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης προβλημάτων, όπως η δυσκοιλιότητα, ο πονοκέφαλος, η τριχόπτωση, η κυτταρίτιδα, ή επιβαρύνοντας ασθένειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.