Translate

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Οι καλύτερες παραλίες για γυμνισμό


Οι 6 καλύτερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο
 

Οι 6 καλύτερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο

Ο ιστότοπος Fox News βασιζόμενος σε στοιχεία του Yahoo Travel ανέδειξε τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο για γυμνισμό. Ανάμεσα τους βρίσκεται και μια ελληνική. Μαντεύετε ποια;

Για τους λάτρεις του γυμνισμού υπάρχουν τα ιδανικά hot spots. Σε όλο το κόσμο οι ταξιδιώτες που δεν βάζουν μαγιό στις βαλίτσες έχουν τις δικές τους παραλίες. Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες. Στην δεύτερη μάλιστα θέση φιγουράει η Κόκκινη Παραλία στην Κρήτη.

Δείτε τη λίστα:

1. Little Beach, Μάουι
Το Μάουι έχει πολλές όμορφες παραλίες. Αυτή όμως που δέχεται επίσης πολλούς γυμνιστές είναι αυτή.



2. Κόκκινη Παραλία, Κρήτη
Βρίσκεται λίγο έξω από τα Μάταλα και έχει το δικό της χίπικο παρελθόν μιας και εδώ συναντιόνταν ή συναντιούνται ακόμα τα παιδιά των λουλουδιών ή οι απόγονοι τους. Η παραλία με τη κόκκινη άμμο έχει επίσης το μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι πάντα προστατευμένη από τους βόρειους ανέμους εξαιτίας των βράχων της.



3. Παραλία Σαμουράι, Αυστραλία
Όσοι έρθουν εδώ εκτός από κολύμπι θα επιδοθούν σε πολλά watersports χωρίς ρούχα και μαγιό. Από beach volley μέχρι frisbee.



4. Praia do Pinho, Βραζιλία
Στα ελληνικά το όνομά της σημαίνει παραλία των πεύκων. Εδώ είναι λίγο πιο οργανωμένα μιας και υπάρχει πανδοχείο γυμνιστών, ένα μπαρ και ένα κάμπινγκ. Επίσης, ενδιαφέρον έχει η πληροφορία ότι απαγορεύεται η είσοδος σε ελεύθερους άνδρες.



5. Παραλία της Ταϊτής – Σαιν Τροπέ
Εδώ μπορεί να πετύχετε και κάποιον διάσημο μιας και πολλοί επώνυμοι την επισκέπτονται.



6. Παραλία Haulover – Μαϊάμι
Αντί για προειδοποιητικές ταμπέλες για καρχαρίες στην παραλία Haulover θα δείτε ταμπέλες που ειδοποιούν τους λουόμενους για τους γυμνιστές που μπορεί να δουν στην παραλία.