Translate

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οι στρουμπουλές που μας συγκλόνισαν


 ΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ

Υπάρχει καλύτερη ημέρα από τη σημερινή; Διανύουμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας και η πλάση (ούσα γυναίκα) γιορτάζει και επιδεικνύει τα πλούσια κάλλη της. Γιατί και οι καμπύλες έχουν ψυχή και τα γεμάτα κορίτσια είναι θελκτικά και σέξι. Μην ακούω βλακείες.



ROBBIN LAWELY

Μοντέλο με τεράστιες προοπτικές ανέλιξης η Robbin Lawely. Συνηθίζει να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες εσωρούχων και να προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά. Η φωτογραφίση για την εταιρεία ''Boux Avenue'' θα μείνει στην ιστορία του sexyness.

FLUVIA LACERDA

Αναζητείς το πιο σέξι μοντέλο plus size; Μην ψάχνεις άλλο. Στη ζωή μας υπάρχει η Βραζιλιάνα Fluvia Lacerda. Τα πάχη μου τα κάλλη μου διατείνεται και ποζάρει με τα καυτά μαγιό της. Τέτοια κορίτσια θέλουμε. Μεγάλο μπράβο. 

ADELE

Ο ορισμός της φωνάρας. Η Adele είναι μία από τις γυναίκες που κατάφεραν να αναδειχθούν και να διατηρηθούν στο πολύ άδικο και ρατσιστικό star system που λατρεύει τις αναλογίες μοντέλου. Το κορίτσι δε χρειάζεται μαλλιά, μακιγιάζ και το βραχνά της ζυγαριάς. Το λαρύγγι της φτάνει και περισσεύει σε πείσμα πολλών.


AMBER RILEY

Τα κιλά δεν αποτέλεσαν ποτέ τροχοπέδη για την ταλαντούχα και πολυπράγμων Amber Riley. Ηθοποιός, τραγουδίστρια, συνθέτης και με έντονο φιλανθρωπικό έργο. Ο ρόλος της στο Glee, ως Mercedes Jones την καθιέρωσε και την έκανε ευρέως γνωστή. Για την ιστορία η Amber κατάφερε να εντυπωσιάσει πλήθη και κριτές στην 17η σεζόν του Dancing with the Stars και να στεφθεί νικήτρια. Εσύ να τ' ακούς αυτά.


OPRAH WINFREY

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με τα κιλά. Η Oprah αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τις αυξομειώσεις τους βάρους της και είχε θέμα με την εικόνα της. Αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο και σύμφωνα με έρευνες είναι η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

REBEL WILSON

Ξέραμε πως δεν είναι και στα καλά της αλλά σιγουρευτήκαμε κατά την παρουσίαση των MTV Movie Awards 2013. Η κωμική ηθοποιός Rebel Wilson είναι ο άνθρωπος που θα θέλαμε να είναι φίλη μας. Ακομπλεξάριστη, με εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και ένα τεράστιο χαμόγελο. Στη σκηνή των βραβείων μας έκανε να την λατρέψουμε. You are perfect Rebe


TARA LYNN

Η Tara Lynn ήταν ένα από τα πρώτα μοντέλα plus size. ''Γελώ με όσους κατακρίνουν τις παχουλές γυναίκες'' δήλωσε σε συνέντευξη της και αμέσως μετά εμφανίστηκε στην καλοκαιρινή καμπάνια της H&M για να τρελάνει τους επικριτές της. Τόσο σέξι κορίτσι σπάνια βλέπουμε.

WHITNEY THOMPSON

Το λάβαρο κατά της δίαιτας σηκώνει το μοντέλο Whitney Thompson. Μέσα στον κόσμο των ανορεκτικών μοντέλων η σέξι ξανθιά βόμβα κατάφερε να κερδίσει τον πέμπτο κύκλο του Αμερικανικού ''Next Top Model". Εξώφυλλα, συνεργασίες και μία διαρκής προσπάθεια υπεράσπισης των γυναικών με περισσότερα κιλά. Είναι επίσης πρέσβειρα στο ''National Eating Disorders Association''.
 

KATE DILLON

Και ποιος νοιάζεται για τα κιλά αγαπητές μου; Σιγά μην αποτελέσουν εμπόδιο για την καριέρα και την ψυχολογία σου. Πάρε παράδειγμα από την φοβερά επιτυχημένη Kate Dillon, η οποία είναι μοντέλο για πάνω από μία εικοσαετία. Εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας και καμπάνιες ακόμη και για τον οίκο Gucci

QUEEN LATIFAH

Η μία και μοναδική Queen Latifah δε χρειάζεται συστάσεις. Το πραγματικό της όνομα είναι Dana Elaine Owens και η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι αλλά και η υποκριτική. Δεν αισθάνθηκε ποτέ άβολα με το σώμα της και σε κάθε ευκαιρία τονίζει τη θηλυκότητά της.

CHRISTINA HENDRICKS

Το ανδρικό κοινό τη λατρεύει, ενώ το αβυσσαλέο ντεκολτέ της είναι πλέον διάσημο. Αυτό το κορμί έχει προκαλέσει μέχρι και ποδηλατικό ατύχημα. ''Ήταν καλοκαίρι και είχα βγει έξω, φορώντας εφαρμοστό λευκό φόρεμα. Καθώς περπατούσα ένα ποδηλάτης καθώς με κοιτούσε χτύπησε το κράσπεδο και έπεσε στο δρόμο''. Θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα που λέει και το άσμα.


MELISSA MCCARTHY

Έξυπνη, ακομπλεξάριστη, ταλαντούχα, γλυκιά και πάνω από όλα περήφανη για το σώμα της. Να κάτσει να σκάσει; Ε, όχι βέβαια. Οι αναλογίες της δεν της στέρησαν την επιτυχία γιατί το ταλέντο δεν μετριέται σε κιλά #truestory.


SERENA WILLIAMS

Γυμνασμένη αλλά δεν είναι να πέσει και κάτω από την αδυναμία. Η Serena Williams θα χαρακτηριζόταν από έναν άνδρα συντάκτη ''τούμπανο''. Γυναίκα με τα όλα της και φοβερή αθλήτρια. Σε ηλικία μόλις 4,5 ετών κέρδισε το πρώτο της τουρνουά. Ως την ηλικία των 10 ετών, είχε ήδη παίξει σε 49 τουρνουά και νικήσει σε 46 εξ αυτών. Το 1991 παρακολούθησε σχολή αντισφαίρισης και σε ηλικία 14 ετών, το Σεπτέμβριο του 1995 έγινε επαγγελματίας.