Translate

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Samsung Galaxy S5 (16GB) το πιο "Αγαπημένο" προϊόν της άνοιξης




267 εκατ. smartphones πουλήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2014, πρώτη η Samsung

home-pic Σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς TrendForce, την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2014 οι εταιρείες απέστειλαν 266.9 εκατομμύρια συσκευές που σημαίνει ότι παρουσιάστηκε άνοδος 1.13%. Για το δεύτερο τρίμηνο προβλέπεται αύξηση 6.7% και ο αριθμός θα αγγίξει τα 284.5 εκατομμύρια παγκοσμίως. Στη Samsung ανήκει το 30% των συσκευών αυτών και βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις περισσότερες πωλήσεις.

Samsung Galaxy S5 και Gear Fit, Limited edition από δέρμα κροκοδείλου

home-pic Πιστεύετε ότι το καπάκι με αίσθηση δέρματος του Samsung Galaxy S5 είναι φθηνής κατασκευής; Μία νέα lux έκδοση των Samsung Galaxy S5 και Gear Fit είναι πλεόν διαθέσιμη από την Γαλλική εταιρία By Atelier, χρησιμοποιώντας πορτοκαλί δέρμα κροκοδείλου.

Samsung Galaxy S5, αναμένεται να πουληθούν 35 εκατ. μέχρι τον Ιούνιο

home-pic Οι υψηλές πωλήσεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S5 φαίνεται πως έκαναν τη Samsung να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών της σχετικά με τις πωλήσεις της φετινής της ναυαρχίδας. Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο, δηλαδή την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου αναμένει να πουλήσει 35 εκατομμύρια συσκευές, σύμφωνα με αναφορές της Korea Times.

Samsung Galaxy S5, Κοστίζει 256 δολλάρια η παραγωγή του

home-pic Νέα αναφορά από την εταιρία αναλύσεων IHS έρχεται να μας παρουσιάσει το κόστος των υλικών κατασκευής του Samsung Galaxy S5. Σύμφωνα με αυτή, το κόστος ανέρχεται στα 256 δολλάρια, λίγο μεγαλύτερο από εκείνο του Samsung Galaxy S4 πέρυσι, το οποίο στοίχησε 244 δολλάρια.

Ουρές για το Samsung Galaxy S5

home-pic Την Παρασκευή 11 Απριλίου κυκλοφόρησε στη Ελλάδα και σε 124 χώρες ταυτόχρονα, το Samsung Galaxy S5 με τη κατασκεάστρια εταιρεία να δηλώνει ότι το ενδιαφέρον των καταναλωτών ήταν 30% αυξημένο σε σχέση με την πρώτη μέρα κυκλοφορίας πέρισυ του Galaxy S4 δημιουργώντας ουρές σε καταστήματα ανά τον κόσμο.

Samsung Galaxy S5, τι γίνεται όταν πέσει απ’ τον δεύτερο όροφο;

home-pic Μπορεί να πέρασαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα αφότου βγήκε στα ράφια των καταστημάτων, όμως το Samsung Galaxy S5 έχει ήδη περάσει από αρκετά βασανιστήρια. «Κολύμπησε» σε πισίνα, συγκρίθηκε σε drop test με το iPhone 5S και το HTC One (M8), πέρασε από πάνω του ένα Tesla βάρους δυο τόνων και τα βασανιστήρια συνεχίζονται. Αυτή τη φορά βλέπουμε τι γίνεται αν πέσει από τον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας.

Samsung Galaxy S5, ξεπέρασε τις πωλήσεις του S4 για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας

home-pic Το Samsung Galaxy S5 κυκλοφόρησε στις 11 Απριλίου σε 125 χώρες και φαίνεται να ξεπερνά σε πωλήσεις τον προκάτοχό του Samsung Galaxy S4 όσον αφορά στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Συνολικά οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S5 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας παρουσιάζουν από 30% έως 100% αύξηση συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

Samsung Galaxy S5 τεστ αντοχής

home-pic Πριν βγει στην κυκλοφορία και κατά συνέπεια πριν περάσει βασανιστήρια στα χέρια των χρηστών και όσων θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές του, το Samsung Galaxy S5 πέρασε σκληρά τεστ αντοχής από την ίδια τη Samsung. H Samsung πριν το βγάλει στην κυκλοφορία έπρεπε να ελέγξει ότι μπορεί να επιβιώσει μετά από πτώση, την αντοχή σε σκόνη και νερό, την ακτινοβολία του και άλλα.

Verizon, Με ένα Galaxy S5 άλλο ένα δώρο με 24μηνο συμβόλαιο

home-pic Η αμερικάνικη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Verizon προσφέρει με την αγορά ενός Samsung Galaxy S5 σε συμβόλαιο με διάρκεια 24 μήνες άλλο ένα Galaxy S5 δώρο ή ένα HTC One M8 ή ένα Samsung ATIV SE (5 ίντσες Super AMOLED, Snapdragon 800, Windows Phone). Και τα δύο κινητά της προσφοράς θα πρέπει να μπουν σε 24μηνο συμβόλαιο.

Samsung Galaxy S5, Αναβάθμιση λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του

home-pic Η επίσημη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S5 πρόκειται να ξεκινήσει αύριο σε 150 χώρες ταυτόχρονα. Μία αναβάθμιση όμως της τελευταίας στιγμής φαίνεται να περιμένει τους αγοραστές του, μέσω της οποίας προσφέρονται διορθώσεις στην σταθερότητα της συσκευής.

Νέο διαφημιστικό βίντεο για το Samsung Galaxy S5

home-pic Αύριο, Παρασκευή 11 Απριλίου, ξεκινάει η επίσημη διάθεση του Samsung Galaxy S5 σε 150 χώρες. Μία ημέρα πρίν, η εταιρία δημιούργησε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο θέλοντας να αναδείξει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της νέας της ναυαρχίδας.

Samsung Galaxy S5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

home-pic TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy S5 με οθόνη αφής 5.1 ίντσες Super AMOLED 1920x1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 2.5GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 16 Megapixel με βίντεο UHD, fingerprint reader, μετρητή καρδιακών παλμών και ανθεκτικό σε σκόνη και νερό. 
Πηγή:  Techblog.gr