Translate

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πώς να χάσετε πάχος και βάρος αποτελεσματικά




Από τη στιγμή που θα παρατηρήσετε ότι δεν χωράτε πλέον στο τζιν σας, αρχίζετε να σχεδιάζετε πως να χάσε βάρος καί να απαλλαγείτε από το πρόσθετο πάχος και να ξαναβρείτε την σιλουέτα σας.


 Αυτό δεν είναι ένα εύκολο πράγμα και έχει τους κινδύνους για την υγεία. 

Πώς να χάσετε πάχος και βάρος αποτελεσματικά ;



Κατ’ αρχήν αναρωτηθείτε , Θέλετε να χάσετε βάρος πραγματικά;
Πριν αρχίσετε να χάσετε πάχος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν πραγματικά χρειάζεστε και  αν μπορείτε να χάσετε βάρος.
 
Σε ορισμένες περιπτώσεις , δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε μια δίαιτα :  όπως πριν την ηλικία των 12 ετών, αν είστε έγκυος ή αν θηλάζετε.

Ή στις περιπτώσεις , που πρέπει να ενισχύσετε τον οργανισμός σας για να αντιδράσει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά περιπτώσεις όπως καρδιακές νόσους, διαβήτη κλπ.

Ο δείκτης μάζας σώματος βοηθά να ξέρετε αν πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε δίαιτα .


Πριν την δίαιτα

Πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα για να χάσετε βάρος και πάχος αποτελεσματικά , υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που είναι απαραίτητα να υπάρχουν.


Να υπάρχει ένας καλός λόγος ένα κίνητρο, όπως η εμφάνιση ή βελτίωση της ενεργητικότητας, αυτό θα βοηθήσει να κρατήσετε την υγιεινή διατροφή σας και το αυστηρό πρόγραμμα στην δίαιτα σας .
Εντοπίστε μερικούς λόγους που σας οδήγησαν στην ανάγκη να χάσετε κιλά : Κρατήστε ένα ημερολόγιο που περιγράφει τη διατροφή και την άσκηση σας

Αυτό θα βοηθήσει στον εντοπισμό των αίτιών που σας έκαναν να πάρετε πάχος και θα πρέπει να προσέξετε και να ρυθμίσετε .
 

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια δίαιτα, θα  πρέπει να είστε σίγουροι για την καλή κατάσταση της υγείας σας πριν κα ξεκινήσετε την δίαιτα και την απώλεια βάρους .




Πρόγραμμα για να χάσετε πάχος και βάρος αποτελεσματικά

Βασικό για να χάσετε βάρος αποτελεσματικά είναι ο έλεγχος της διατροφής και η άσκηση .


Έλεγχος της διατροφής
Για να χάσετε βάρος αποτελεσματικά , θα πρέπει να μειώσετε τις θερμίδες 300 έως 500 θερμίδες την ημέρα για να χάσετε μεταξύ 500g και 1 κιλό την εβδομάδα.


Αυτή είναι μια υγιείς ταχύτητα για την απώλεια βάρους.
Ένας τέτοιος ρυθμός μπορεί να ρυθμίσει αποτελεσματικά το μεταβολισμό , χωρίς κίνδυνο για την υγεία σας ή να τηνανακτήση το χαμένο βάρος αμέσως μετά το τέλος της δίαιτας.
Στο πλαίσιο αυτό , θα πρέπει η διατροφή να περιλαμβάνει άπαχες και υγιεινές τροφές , μικρές μερίδες , πλούσια σε  φρούτα και λαχανικά , πιείτε άφθονο νερό και αποφεύγετε τα αλκοολούχα ποτά .

Ασκηση

Η σωματική άσκηση είναι απαραίτητη για την απώλεια βάρους αποτελεσματικά αφαιρώντας το περιττό λίπος , την ανάπτυξη των μυών και την τόνωση του οργανισμού .

30 λεπτά γυμναστικής τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετή .

Επιπλέον , φροντίστε να κινήστε όσο γίνετε περισσότερο και να περπατάτε όπως ( σκάλες , τα ψώνια ... )