Από τα πλέον δημοφιλή lait cru 
τυριά της Γαλλίας, το ρεμπλοσον λιώνει υπέροχα και αποτελεί το βασικό 
συστατικό για ταρτιφλετ. Δυνατά αρώματα από ξηρούς καρπους και κρεμώδη 
υφή συνθέτουν ένα συνδυασμό που φέρνουν το reblochon όχι τυχαία στις 
πρώτες προτιμήσεις γαλλικών τυριών από το ελληνικό κοινό. Θα συνδυαστεί 
άριστα με ένα κρασί ερυθρό φρουτώδες, όπως merlot.
| Χώρα | Γαλλία | 
|---|---|
| Υφή | Μαλακό | 
| Παστερίωση | Φρέσκο | 
| Γάλα | Αγελαδινό | 
| Ταιριάζει με | BAROLO & ΑΛΛΑ ΤΑΝΙΚΑ | 
