Translate

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Απωθητής τρωκτικών με υπερήχους πάσσαλος ηλιακός ποντικοδιώκτης εξωτερικού χώρου





Αυτός ο απωθητής τρωκτικών ηλιακός ποντικοδιώκτης με υπερήχους πάσσαλος είναι ένα ισχυρό απωθητικό τρωκτικών διπλής ενέργειας (με υπερήχους και εικονικές δονήσεις), θα απομακρύνει ποντίκια και αρουραίους από αυλές, κήπους, περιβόλια, αγροικίες κ.λ.π.
Ο απωθητής τρωκτικών εξωτερικού χώρου με υπερήχους ηλιακός πάσσαλος δεν θα χρειασθεί μπαταρίες για να λειτουργήσει διότι φορτίζει με τον ήλιο!
Ο ηλιακός απωθητής πάσσαλος ποντικοδιώκτης με υπερήχους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκτός των υπερήχων διαχέει εικονικές δονήσεις στο έδαφος, που τα τρωκτικά και τα ερπετά τις εκλαμβάνουν σαν κίνδυνο και απομακρύνονται.
Παρόμοιες δονήσεις με αυτές που εκπέμπει ο ηλιακός ποντικοδιώκτης απωθητής τρωκτικών εξωτερικού χώρου πάσσαλος, προηγούνται του σεισμού, υπάρχουν μαρτυρίες ότι τα ερπετά και τα τρωκτικά προβλέπουν τους σεισμούς και απομακρύνονται από τις κρύπτες τους!
Αυτό ακριβώς είναι και το μυστικό, τα τρωκτικά και τα ερπετά εκλαμβάνουν ως κίνδυνο τις εικονικές δονήσεις και απομακρύνονται από το χώρο, αυτό δηλαδή που επιθυμούμε !
Απωθητική συσκευή υπερήχων για ποντίκια και αρουραίους, απαραίτητη για περιβόλια, κήπους, αγροκτήματα, εξοχικά-αγροικίες κ.λ.π.
Απωθεί τρωκτικά όπως τυφλοπόντικες, ποντίκια, αρουραίους ακόμα και ερπετά με τις εικονικές δονήσεις!
Απαραίτητος για περιβόλια, κήπους, αγροκτήματα, εξοχικά, αγροικίες camping κ.λ.π.
Αποτελεσματικό-υγιεινό-εύχρηστο αποκτήστε αυτό το απωθητικό τρωκτικών και ξενοιάστε !
Καλύπτει χώρο έως 500 τετραγωνικά μετρά !
Ευνόητο είναι ότι ο πάσσαλος ηλιακός απωθητής τρωκτικών με υπερήχους, πρέπει να τοποθετείται σε μέρος που να έχει επαφή με τον ήλιο.

    Η λειτουργία του απωθητή ποντικιών βασίζεται στους υπερήχους και στις εικονικές δονήσεις στο έδαφος που είναι αβλαβής για τον άνθρωπο αλλά απομακρύνουν τρωκτικά και ερπετά.
    Κατασκευασμένο από αλουμίνιο για ανθεκτικότητα.
    Αιχμηρός πάσσαλος που βυθίζεται στο χώμα για εύκολη τοποθέτηση.
    Δεν χρειάζεται μπαταρίες ή ρεύμα γιατί λειτουργεί με την ηλιακή ενέργεια μέρα-νύχτα.
    Κάλυψη χώρου άνω των 500 τετραγωνικών μέτρων !
     Απλό στην χρήση !
    Συνδέστε το κυρίως σώμα με τον πάσαλο και αφαιρέστε την πλαστική ασφάλεια στο κέντρο του κυρίου σώματος. Αυτό ήταν !


Για την καλύτερη τιμή κλικ ΕΔΩ