Translate

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Θερμάστρα Eco Heater στην καλύτερη τιμή


https://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=Handy+Heater&dispatch=products.search

Το Eco Heater είναι μιά θερμάστρα 350Watt (= θέρμανση!), Που χρησιμοποιεί θερμικό κεραμικό σχεδιασμό για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και να προσφέρει περισσότερη ζέστη σχεδόν οπουδήποτε στο σπίτι σας.
Ο ενεργειακά έξυπνος προσωπικός θερμαντήρας χώρου που συνδέεται απλά σε οποιαδήποτε πρίζα! Το Eco Heater δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο, μετατρέπει γρήγορα και ήσυχα τους κρύους χώρους σε ένα ζεστό και άνετο μέρος. Εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια!


Το μυστικό του EcoHeater είναι η προηγμένη τεχνολογία Cerama-Therm με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η οποία κάνει τη μονάδα μικρή και ελκυστική, αλλά αρκετά ισχυρή για να παράγει τη θερμότητα που θέλετε πραγματικά για απόλυτη άνεση!
Το EcoHeater διαθέτει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας με μια οθόνη LED εύκολης ανάγνωσης από 15 έως 32 μοίρες
Διαθέτει ανεμιστήρα 2 ταχυτήτων που κυκλοφορεί τον ζεστό αέρα.
Επειδή είναι τόσο μικρό και συμπαγές, το Eco Heater είναι πραγματικά ο φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να βγείτε γρήγορα από το δωμάτιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Eco Heater σχεδόν οπουδήποτε:

- Υπνοδωμάτια
- Γραφεία
- Γκαράζ και εργαστήρια
- Μπάνιο

Το EcoHeater διαθέτει έξυπνα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν κατασκευαστεί σωστά.
Έχει ένα ειδικό περίβλημα για διαμονή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές και διαθέτει αυτόματο χρονόμετρο και αυτόματο κλείσιμο, τόσο πολύ έξυπνο!
Επιπλέον, είναι τόσο συμπαγές και ελαφρύ, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και όταν ταξιδεύετε!

Συσκευασία μεγέθους μονάδας: 12,5 x 16,5 x 8,8 cm
Μονάδα βάρους: 480 γραμμάρια


Για την καλύτερη τιμή κλικ ΕΔΩ