Translate

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ακουστικό ρετρό handsfree που προστατεύει από ακτινοβολία για κινητά - iphone - samsung


https://plaza24.gr/retro-tech-retophone.html

Αυτό το ακουστικό ρετρό για κινητά προστατεύει από ακτινοβολία, είναι συμβατό με iphone, samsung, και λοιπά smartphones, συνδυάζει την σύγχρονη τεχνολογία με την παλιά ρετρό εποχή!

Θέλετε να εντυπωσιάσετε ; Είσθε εραστής των gadgets; αποκτήστε αυτό το ακουστικό ρετρό για το κινητό σας και θα έχετε ένα ενσύρματο handsfree που παράλληλα θα σας προστατεύει από την άμεση έκθεση στην ακτινοβολία του κινητού!

Το ακουστικό ρετρό για κινητά κινητά τηλέφωνα handsfree δεν είναι μόνο ένα εκκεντρικό gadget, που χρησιμοποιούν οι επώνυμοι για να ασχολούνται μαζί τους τα ΜΜΕ, αλλά και ένας πρακτικός τρόπος για να μιλάτε στο κινητό σας όταν είσθε στο γραφείο σας ή το σπίτι σας με την άνεση που μιλάτε στο σταθερό !

Μπορείτε να ακουμπάτε το ρετρό ακουστικό στον ώμο σας και να μιλάτε με ελεύθερα χέρια !

     Ξεχάστε  ότι ξέρατε για τα απλά και διακριτικά handsfree του κινητού σας τηλεφώνου και απλά …«κουφάνετε» τον κόσμο!
     Πλέον μπορείτε να προκαλέσετε ιδιαίτερη εντύπωση και να στρέψετε τα βλέμματα επάνω σας με αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο!
     Δεν πρόκειται απλώς για ένα handsfree αλλά για ένα παλιομοδίτικο ακουστικό τηλεφώνου retro, από τον προηγούμενο αιώνα, με σπιράλ καλώδιο που μπορεί να προσαρμοστεί κατευθείαν στο κινητό σας τηλέφωνο!
     Πρόκειται για αντίγραφο του ακουστικού του μοντέλου Western Electric 500 το οποίο υπήρξε κλασσική τηλεφωνική συσκευή για δεκαετίες!
     Το ακουστικό είναι τροποποιημένο έτσι ώστε να συνδέεται σε συσκευές τηλεφώνων όπως το iphone ή άλλα μοντέλα που δέχονται handsfree με jack 3,5mm.
     Απλώς συνδέστε το ακουστικό retro στο κινητό σας τηλέφωνο και πραγματοποιήστε μια κλήση όπως με οποιοδήποτε άλλο σετ handsfree και δείτε τις αντιδράσεις των φίλων ή συνεργατών σας!
     Αυτό το ιδιαίτερο gadget για το κινητό τηλέφωνο αποτελεί ιδανική λύση για δώρο στους αγαπημένους σας!
     Απλά θα σας λατρέψουν!
     3,5mm βύσμα για σύνδεση με τις περισσότερες συσκευές κινητών τηλεφώνων (LG, Samsung, iPhone)
    Ενσωματωμένο πλήκτρο ρύθμισης έντασης ήχου.
    Σπιράλ καλώδιο.
    Δεν απαιτούνται μπαταρίες.
 
Για την καλύτερη τιμή κλικ ΕΔΩ