Translate

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Μαγείρεψε πολλά φαγητά ταυτόχρονα με το φούρνο Dual Cook Flex

Πολλοί τρόποι μαγειρέματος. NV7000N Ηλεκτρικός φούρνος με ευέλικτη πόρτα και ενεργειακή κλάση Α+ Μαγείρεψε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα με το Dual Cook Flex™. 

Διπλή χρήση με έναν φούρνο NV7000N Φούρνος Dual Cook Flex™ Χαρακτηριστικά για αποτελεσματική μαγειρική 

Χρησιμοποίησε μόνο ό,τι χρειάζεσαι Με το σύστημα Dual Cook, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επάνω μισή ζώνη μόνη της για μικρά γεύματα, μειώνοντας τον χρόνο προετοιμασίας των τροφίμων κατά 22% και την κατανάλωση ενέργειας έως και 20%* σε σχέση με τη θέρμανση ολόκληρου του φούρνου. 


 

*Μείωση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας κατά 20,8% και μείωση του χρόνου μαγειρέματος κατά 21,8% σύμφωνα με τα αποτελέσματα εσωτερικών δοκιμών βάσει του πρωτοκόλλου δοκιμών IEC-60350 (μικρά κέικ, στον αέρα στους 155℃, σε σύγκριση με χρήση όλου του θαλάμου). 

Η πραγματική εξοικονόμηση θα διαφέρει βάσει της συνταγής που μαγειρεύετε, της χρήσης και άλλων παραγόντων. 

 Πολλά φαγητά ταυτόχρονα Οι άνω και κάτω ζώνες μαγειρέματος του Dual Cook μπορούν να ρυθμιστούν με ξεχωριστές ρυθμίσεις θερμοκρασίας και χρόνου. 

Έτσι, χρησιμοποιείς μόνο έναν φούρνο για πολλά φαγητά. 

Αποτελεσματικός για οποιοδήποτε φαγητό 

Ακόμα και όταν χρησιμοποιείς και τις δύο ζώνες μαγειρέματος μαζί για μεγάλα ταψιά, η λειτουργία Eco στον αέρα σού επιτρέπει να μαγειρεύεις κάθε ένα με ενεργειακή απόδοση Α+.