Translate

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΚΑΠΝΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

https://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%A8%CE%97%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91&dispatch=products.search

Απολαύστε νόστιμα ψητά φαγητά όλο το χρόνο με την άκαπνη ψησταριά .Η σχάρα ψησίματος θα σας χαρίσει ζουμερά ψητά.
Μία συσκευή ψησίματος για να κάνετε μπάρμπεκιου μέσα στο σπίτι, όλο τον χρόνο, χωρίς τον καπνό αλλά με απίθανη γεύση και ομοιόμορφο ψήσιμο.
Σχεδιασμένη ώστε να ψήνετε ταυτόχρονα και από τις δύο πλευρές, το δε λίπος να φεύγει μακριά από το φαγητό καθώς μαγειρεύεται, η άκαπνη ψησταριά λειτουργεί και μαγειρεύει με τέτοιο τρόπο ώστε να μας προσφέρει μαγειρική χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.
Κατασκευασμένες επιφάνειες ψησίματος από Ti-Cerama, η οποία συνδυάζει το εξαιρετικά ισχυρό τιτάνιο με το σούπερ κεχριμπαρένιο κεραμικό, για να μην κολλούν τα φαγητά, το ξύσιμο στο καθάρισμα γίνεται παρελθόν. Διασκεδάστε φτιάχνοντας υγιεινό ψήσιμο και εύκολο καθάρισμα!
Συνεχίστε λοιπόν ψήνετε μπριζόλες, λαχανικά, ψάρια ή άλλα θαλασσινά, μπάρμπεκιου, χάμπουργκερ, κοτόπουλο, σολομό ή ακόμα και επιδόρπια στην κουζίνα σας, χωρίς το φόβο να κολλήσει στη σχάρα!


Για την καλύτερη τιμή κλικ ΕΔΩ