Translate

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Έξυπνος συναγερμός λουκέτο δισκόπλακας για μηχανές


https://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%94%CE%99%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A3&dispatch=products.search


Αυτός ο έξυπνος συναγερμός λουκέτο δισκόπλακας για μηχανές, αποτελεί την πιο έξυπνη, αποτελεσματική και φθηνή λύση για συναγερμό μηχανής.
Το λουκέτο με αισθητήρα κραδασμών και ηλεκτρονικό συναγερμό, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μεταλλικό υλικό και έχει άπειρες εφαρμογές, όσες και οι ιδέες σας!
Μόλις κάποιος δοκιμάσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει χωρίς το αυθεντικό κλειδί θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα η οποία παράγει ήχο 110db, αρκετό για να τρέψει σε φυγή τους επίδοξους διαρρήκτες.
Μόλις κλειδώσετε το λουκέτο ο συναγερμός σας ενημερώνει με έναν χαρακτηριστικό ήχο ότι έχει ενεργοποιηθεί, δίνοντάς σας 15 δευτερόλεπτα για να απομακρύνετε το κλειδί από την κλειδαριά.
Με την πάροδο των 15 δευτερολέπτων και μόλις ο αισθητήρας κραδασμών «νιώσει» 2 και πλέον κραδασμούς μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ενεργοποιεί τον συναγερμό και εξακολουθεί να παραμένει ενεργοποιημένος για όση ώρα υφίστανται δονήσεις.
Εάν έχετε κλειδώσει την μηχανή σας και ο κλέφτης δοκιμάσει να την κουνήσει ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί λόγω του κραδασμού και θα αποθαρρύνει τον κλέφτη.

     Έξυπνος συναγερμός λουκέτο δισκόπλακας για μηχανές
     Λουκέτο με αισθητήρα κραδασμών και ηλεκτρονικό συναγερμό.
     Διαθέτει αισθητήρα κραδασμών ο οποίος ενεργοποιεί μια σειρήνα η οποία παράγει ήχο 110db,   αρκετό για να τρέψει σε φυγή τους επίδοξους διαρρήκτες.
     Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή από μεταλλικό υλικό.
     Λειτουργεί με 6 μπαταρίες  AG13 (εμπεριέχονται).



Για την καλύτερη τιμή κλικ ΕΔΩ