Translate

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ασύρματα ακουστικά στην καλύτερη τιμή


https://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC+&dispatch=products.search

Ασύρματα ακουστικά για την τηλεόραση tv , τον υπολολογιστή Η/Υ, το  Hi Fi, μπορεί να γίνει  βοήθημα βαρηκοΐας
Με αυτά τα ασύρματα ακουστικά απολαμβάνετε τις εκπομπές η την μουσική που σας αρέσει  χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους αξιοποιώντας τον ενισχυτή ήχου.

Ιδανικό δώρο για όσους έχουν πρόβλημα ακοής διότι τα ασύρματα ακουστικά tv - τηλεόρασης- Hi-Fi έχουν ρυθμιστή έντασης φωνής - ενισχυτή ήχου είναι ένα βοήθημα βαρηκοΐας που θα υπερκαλύψει την μειωμένη ακοή.
Με την λειτουργία ασύρματη ακρόαση χώρου - Baby Monitor μπορείτε να έχετε τον ηχητικό έλεγχο από απόσταση του μωρού σας ή του ηλικιωμένου που χρειάζεται την φροντίδα σας, μέσω του  ενσωματωμένου μικροφώνου που υπάρχει στη βάση !
Λειτουργία FM Radio, Internet Chat και Baby Monitor.
Χρησιμοποιείστε αυτά τα ασύρματα ακουστικά για ασύρματη λήψη από κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή με έξοδο ήχου, όπως τηλεόραση, στερεοφωνικό, ηλεκτρονικό υπολογιστή , παιχνιδομηχανή, DVD player, MP3 player, CD player κ.λ.π.

Για την καλύτερη τιμή κλικ ΕΔΩ