Translate

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες και LED οθόνη


 Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να παρκάρουν;; Με το σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες και LED οθόνη, τέλος στα κακεντρεχή αντρικά σχόλια και τα πειράγματα μια για πάντα!!


  • Σας ενοχλούν τα αντρικά σχόλια που αποδοκιμάζουν τις ικανότητές σας ως οδηγό; Σας εκνευρίζουν όταν λένε πως οι γυναίκες δεν ξέρουν να παρκάρουν;; Βάλτε τέλος σε όλα με το σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες και LED οθόνη!


  • Το σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες και LED οθόνη ενεργοποιείται αυτόματα μόλις «βάλετε» όπισθεν στο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου και σας προειδοποιεί για εμπόδια που βρίσκονται πίσω σας σε απόσταση μικρότερη του 1.5 μέτρου.
  • Ιδιαίτερα χρήσιμο για νέους οδηγούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις αποστάσεις του οχήματος αλλά και για οδηγούς με μεγαλύτερη εμπειρία που θέλουν τα αμάξι τους «επανδρωμένο» με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!


  • Το σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες και LED οθόνη διαθέτει 3 διαφορετικούς τόνους για να σας προειδοποιεί για εμπόδια ανάλογα με την απόσταση που βρίσκονται, ενώ η οθόνη διαθέτει φωτεινές ενδείξεις με 3 χρώματα (πράσινο, κίτρινο και κόκκινο – ανάλογα με την απόσταση του εμποδίου) καθώς και τα ψηφία που αντιστοιχούν στην απόσταση του πίσω μέρους του αυτοκινήτου με το εμπόδιο.
Χαρακτηριστικά:

- Τάση λειτουργίας: 9 ~ 16 V DC
- Απόσταση εντοπισμού: 0,2m – 1.5m
- Θερμοκρασία λειτουργίας: -30 ~ +70 βαθμούς κελσίου
- Διαστάσεις οθόνης Led: 10 × 2.4 cm
- Διάμετρος αισθητήρων: 2.2mm

Το ποιό οικονομικό θά το βρείτε ΕΔΩ