Translate

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΦΘΗΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ



Ακουστικά βαρηκοΐας δείτε πώς με λίγα χρήματα λύνετε το πρόβλημα της ακοής ικανοποιητικά

Ανακαλύψτε ακουστικά που θα σας βοηθήσουν σε διάφορους τύπους και μεγέθη

και το σημαντικότερο πολύ οικονομικά

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ

H αρχαία Αθήνα ξανά ζωντανή! Η απεικόνιση που συγκινεί και συναρπάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο μπορεί κανείς να δει πως χτίστηκε ο Παρθενώνας και πως ήταν η αρχαία Αθήνα, γύρω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Το βιντεάκι δημιούργησε η ομάδα της εταιρίας πληροφορικής και τρισδιάστατων γραφικών Whiskytree και παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες στο 40ο συνέδριο Νέων Τεχνολογιών Siggraph 2013.
Πρόκειται για μια μοναδική δημιουργία την οποία όλοι πρέπει να δούμε:



Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Στοματικό σεξ: Το καλύτερο γιατρικό για…




Έρευνα του κρατικού πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης σχετικά με την επίδραση του στοματικού έρωτα στην ψυχολογική υγεία των γυναικών φέρνει… ικανοποίηση σε άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο.
Για τις ανάγκες της έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior, οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 293 γυναικών. Συγκέντρωσαν στοιχεία για την σεξουαλική τους ζωή και την πνευματική τους υγεία και ευτυχία.
Διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επιδίδονταν σε στοματικό σεξ με τους ερωτικούς συντρόφους τους ήταν πιο ευτυχισμένες και ικανοποιημένες με την ζωή τους.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το αντρικό σπέρμα περιέχει χημικές ουσίες, οι οποίες όχι μόνο βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, αλλά βοηθούν τις γυναίκες να έχουν καλύτερο ύπνο και να αναπτύξουν περισσότερο τα συναισθήματα αγάπης προς τον σύντροφό τους.Συγκεκριμένα, το αντρικό σπέρμα περιέχει:

-κορτιζόλη, η οποία αυξάνει τα συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας
-οιστρόνη και οξυτοκίνη, ορμόνες που βελτιώνουν την ψυχολογική διάθεση
-θυροτροπίνη, ορμόνη η οποία βοηθάει να καταπολεμήσει ο οργανισμός την κατάθλιψη, όπως και η σεροτονίνη
-μελατονίνη, η οποία βοηθάει τη γυναίκα να έχει καλύτερης ποιότητας ύπνο
Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες που δεν επιδίδονταν σε #στοματικό_σεξ παρουσίαζαν όμοια συμπτώματα κατάθλιψης με εκείνες τις γυναίκες που απείχαν εντελώς από κάθε σεξουαλική επαφή.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τα άγνωστα νησιά της άγονης γραμμής του Ιουνίου


Διαπόντια Νησιά: Είναι όμορφη η ζωή στις εσχατιές του Ιονίου.




Είναι όμορφη η ζωή στις εσχατιές του Ιονίου. Λευκά κρίνα ανθίζουν στην άμμο, ο αέρας μυρίζει δεντρολίβανο, μυρτιά και κυπαρίσσι, κι η θάλασσα είναι διάφανο κάτοπτρο που σε προσκαλεί να λυτρωθείς στη δροσιά του. Το δάσος αχόρταγο, θεριεύει από μυστικά υπόγεια νερά κι η ησυχία είναι σχεδόν εκκωφαντική. Τρία απειροελάχιστα νησιά που μόνο οι τολμηροί θαλασσοπόροι τολμούν να προσεγγίσουν, οι Οθωνοί το πρώτο ελληνικό έδαφος που συναντούν οι ταξιδιώτες από Ιταλία, η Ερείκουσα (από τα ρείκια που, Οκτώβρη μήνα την ντύνουν στα μοβ) και το Μαθράκι επιπλέουν γαλήνια στα βόρεια της Κέρκυρας.
  
Στο πλοίο που άφησε το λιμάνι της Κέρκυρας με ρότα προς την Αλβανία προσέχεις πως οι συνταξιδιώτες σου βιάζονται περισσότερο από σένα να πατήσουν το πόδι τους στην Ερείκουσα. Η δική σου ανυπομονησία είναι ενθουσιασμός που γεννά το άγνωστο. Η δική τους είναι νόστος. Μετανάστες στην Αμερική είναι οι άνθρωποι και δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στα σπίτια τους - σπίτια πολύχρωμα, με κεραμιδένιες στέγες, το μόνο που διακόπτει την απόλυτη κυριαρχία του πράσινου. Μεγαλύτερο νησί οι Οθωνοί, μικρότερο το Μαθράκι.
  
Όπως και να ‘χει μπορείς να τα γυρίσεις και τα τρία με τα πόδια. Να χαρείς τα μονοπάτια που ενώνουν τους οικισμούς, σκοντάφτοντας σε βενετσιάνικα ερείπια, εκκλησιές με παμπάλαια πέτρινα καμπαναριά, λιοτρίβια, περιβόλια με όλα τα ελέη του Θεού. Να εντρυφήσεις στην κορφιώτικη κουζίνα με παστιτσάδες και σοφρίτα που απέχουν έτη φωτός απ’ τις τουριστικές εκδοχές τους στο Πυργί.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Βουτήξτε στις λίμνες, κάντε ηλιοθεραπεία στις πλαγιές και υδρομασάζ στους καταρράκτες


Οι παραλίες των βουνών


Αν θέλετε για φέτος να κάνετε κάτι πραγματικά εναλλακτικό, αν το πατρικό σας είναι στο βουνό και η θάλασσα απέχει κάπως μακριά, υπάρχει και άλλη λύση για να δροσιστείτε. Βουτήξτε στις λίμνες, κάντε ηλιοθεραπεία στις πλαγιές και υδρομασάζ στους καταρράκτες. Το Art Travel προτείνει τις καλύτερες ορεινές παραλίες. 
Ήπειρος
Ηλιοθεραπεία στην Αστράκα 
Βουτιά σε υψόμετρο 2000 μέτρων θα κάνετε στη Δρακόλιμνη της Τύμφης στο Πάπιγκο της Ηπείρου. Για να φτάσετε εδώ θα πρέπει να περπατήσετε για περίπου τέσσερις σε μια απαιτητική διαδρομή, αλλά το κολύμπι με φόντο τις κορυφές της Αστράκας θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. 
Στην ίδια περιοχή υπάρχουν οι Κολυμπήθρες πολύ κοντά στο δρόμο που ενώνει το Μικρό με το Μεγάλο Πάπιγκο. Πρόκειται για φυσικές πισίνες με παγωμένα, συνήθως νερά, η επαφή μαζί τους προσφέρει ευεξία και αποτελεί μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.
Επίσης στο Ζαγόρι, στο χωριό Ντομπρίνοβο (70 περίπου χλμ βορειοανατολικά των Ιωαννίνων, στις πλαγιές του όρους Τύμφη), με υψόμετρο περίπου 900μ. βρίσκονται οι καταρράκτες της Μπάλτα Ντι Στρίγκα μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος από βελανιδιές. Τα νερά τους καταλήγουν σε τρεις πέτρινες λεκάνες με ολόδροσα νερά. Το κολύμπι σε αυτά σε ξανανιώνει. 
Πρέβεζα
Βουτιά στους θρύλους 
Σε έναν από τους πιο καθαρούς ποταμούς της Ευρώπης, στον Αχέροντα ανάμεσα στα φαράγγια που δημιουργούν οι ορεινοί όγκοι των βουνών της Παραμυθιάς και του Σουλίου δημιουργούνται μικρές λίμνες και νερόλακκοι, ιδανικοί για εξαγνιστικά μακροβούτια. 
  
Γρεβενά
Υδρομασάζ στο ποτάμι 
Αν επιθυμείται φυσικό Jacuzzi, τότε βρείτε τον ποταμό Βενέτικος στα Γρεβενά που αποτελεί παραπόταμο του Αλιάκμονα. Θα σας οδηγήσει σε αυτόν το μονοπάτι που ξεκινά από το χωματόδρομο στο χωριό Σπήλαιο και καταλήγει στο φαράγγι της Πορτίτσας. τα νερά στριμώχνονται με ιδανική ορμή έτσι ώστε να σας κάνουν μασάζ καθώς καταβαίνουν. 
Καρπενήσι
Ντους στο Πάντα βρέχει
Το Πάντα Βρέχει δεν είναι ούτε ακριβώς φαράγγι, ούτε ακριβώς καταρράκτης. Νερά πέφτουν από παντού, δημιουργούν καταπράσινες λιμνούλες και όταν έχει ήλιο, δημιουργούν παντού μικρά και μεγάλα ουράνια τόξα με όλα τα χρώματα της ίριδας. Γεύση παραδείσου. Τα μέρη όπου μπορεί κανείς να βουτήξει πολλά, ενώ για ηλιοθεραπεία, ξαπλώστρες γίνονται τα βράχια. 
Λίμνη Πλαστήρα
Ο γύρος της λίμνης
Οι όχθες της λίμνης φιλοξενούν δύο οργανωμένες πλάζ όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, το Λαμπερό και την Πεζούλα. Τον Αύγουστο διοργανώνονται και αγώνες κολύμπησης από τους ντόπιους που κάνουν το διάπλου της λίμνης. 

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Σετ Βαψίματος Pintar Facil που δεν στάζει ούτε λερώνει σε προσφορά!



Διάσημο σετ βαψίματος ''Pintar Facil'' που βάφει ομοιόμορφα τοίχους και ταβάνια χωρίς να λερώνει, με ειδικό ρολό που γεμίζει με μπογιά χωρίς να χρειάζεστε σκαφάκι, για γρήγορο, εύκολο και καθαρό βάψιμο κάθε φορά
  • Κάθε φορά που προσπαθείτε να βάψετε το σπίτι, μοιάζει με...πίστα paintball; Με το σετ ''Pintar Facil'', θα βάψετε ομοιόμορφα τοίχους και ταβάνια, χωρίς να λερώσετε τα πάντα!
  • Το μυστικό είναι ότι το ρολό γεμίζει με την μπογιά και γι' αυτό δεν χρειάζεστε σκαφάκι. Άνετα, θα βάψετε ολόκληρο τοίχο περίπου 30 τετραγωνικά, χωρίς να σκύβετε συνέχεια για να ανανεώσετε την μπογιά!
  • Aναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
    - Το βάψιμο χάρη στο Pintar Facil γίνεται γρήγορα, εύκολα και καθαρά.
    - Το μόνο που χρειάζεται είναι να γεμίσουμε το ρολό με το χρώμα.
    - Μπορούμε να βάψουμε για 10 λεπτά χωρίς διακοπή, ομοιόμορφα και επαγγελματικά χωρίς να στάζει χρώμα.
    - Είναι σχεδιασμένο για οποιοδήποτε χρώμα με βάση το νερό.
    - Καθαρίζει απλά με τρεχούμενο νερό.
  • Το σετ περιλαμβάνει:
    - 1 ρολό βαψίματος (μήκους 18cm & διαμέτρου 8cm)
    - 1 αποσπώμενο κοντάρι 3τμχ
    - 1 δοχείο 
Για περισσότερα… 



Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ηλιοβασίλεμα!!!










Ταξίδια και... έρωτας



Μας κάνει πιο ελκυστικούς, συμβάλλει στην καλύτερη υγεία, ενισχύει το αίσθημα πληρότητας και μας βοηθάει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει το ταξίδι και γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Μια νέα έρευνα έρχεται να προσθέσει ένα θετικό αντίκτυπο που έχει το να ταξιδεύουμε στη ζωή μας.

Μια νέα έρευνα της Travel Association των ΗΠΑ έδειξε ότι τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί έχουν καλύτερες σχέσεις και καλύτερη σεξουαλική ζωή σε σχέση με τα ζευγάρια που δεν ταξιδεύουν.

Σχεδόν τα δύο τρίτα των ζευγαριών που ρωτήθηκαν υποστήριξαν ότι μια απόδραση το Σαββατοκύριακο είναι πιο πιθανό να προκαλέσει ρομαντισμό στη σχέση τους από ένα δώρο. Από τους 1.100 ενήλικες που ρωτήθηκαν, το 72% πιστεύουν ότι ταξίδια εμπνέουν ρομαντισμό.

Περισσότεροι από τα τρία τέταρτα ή το 77%, από αυτούς που ταξιδεύουν με τους συντρόφους τους είπαν ότι έχουν μια καλή σεξουαλική ζωή, σε σύγκριση με το 63% των ζευγαριών που δεν ταξιδεύουν μαζί. Το 28% των ζευγαριών είπαν ότι τη σεξουαλική ζωή τους πραγματικά βελτιώθηκε μετά από ένα ταξίδι που έκαναν μαζί. Από αυτά τα ζευγάρια, το 40% είπαν ότι η βελτίωση που είδαν στις σεξουαλικές τους σχέσεις ήταν μόνιμη.

Γιατί όμως το ταξίδι παίζει τόσο καταλυτικό ρόλο στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού; Οι άνθρωποι της έρευνας υποστηρίζουν ότι όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται μακριά από το σπίτι, εκτός από το ρομαντισμό που μπορεί να βρει, δεν έχει να αντιμετωπίσει τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας. Το τηλέφωνο δεν θα χτυπήσει, δεν χρειάζεται να πάει κανείς στη δουλειά ούτε να μαγειρέψει ή να πάει το σκύλο βόλτα και τα παιδιά στο σχολείο. Έτσι, το ζευγάρι έχει στη διάθεσή του περισσότερο χρόνο στο ταξίδι και λιγότερες έννοιες, κάτι που φέρνει τους συντρόφους πιο κοντά.

Η έρευνα, που διεξήχθη δείχνει επίσης ότι το να ταξιδεύει το ζευγάρι μαζί προάγει τη μακροβιότητα της σχέσης. Από τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί, το 84% έκλεισε μια πενταετία μαζί. Από τα ζευγάρια που δεν ταξιδεύουν μαζί, το 76% κατάφερε να κλείσει πέντε χρόνια σχέσης.

Αλλά δεν είναι καλά όλα τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί, υποστηρίζει ένας κλινικός ψυχολόγος, αφού το ταξίδι από μόνο του δεν είναι η λύση στα προβλήματα του ζευγαριού. Το να ταξιδεύει κανείς με το σύντροφό του είναι απλά ένας τρόπος, ένα μέσο για να μπορέσει το ζευγάρι να αναπτύξει τρόπους επικοινωνίας. Αν απλά ταξιδεύουμε για το ταξίδι χωρίς να αφήνουμε την εμπειρία να μας διδάξει κάτι, τότε δεν είναι μακριά η στιγμή που η σχέση θα φτάσει στο τέλος της.

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Δείτε το πιστιρικά αξίζει !!!


Ρινοδιαστολέας Sokio κλιπ κατά του ροχαλητού




Ρινοδιαστολεας Sokio δίνει τέλος στο ενοχλητικό ροχαλητό


Ο ρινοδιαστολέας είναι από εύκαμπτο πλαστικό υλικό και τοποθετείται στα ρουθούνια κρατώντας το διάφραγμα ανοιχτό, έτσι υπάρχει ελεύθερη ροή αέρα και ο ύπνος σας θα είναι πιο ευχάριστος.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ!!!

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

 


Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Που θα φάτε το καλύτερο παγωτό

Οι καλύτερες διευθύνσεις για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας δροσερό επιδόρπιο


Perché no!, Φλωρεντία
Το πρώτο χωνάκι του γέμισε στα 1939 και αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές gelaterias της Φλωρεντίας, αλλά και ολόκληρης της Ιταλίας. Το παγωτό φτιάχνεται καθημερινά νωρίς το πρωί από φρέσκο γάλα με παραδοσιακή συνταγή που δεν έχει αλλάξει ποτέ, χωρίς τη προσθήκη συντηρητικών ή άλλων χημικών. Το γάλα, τα αυγά και η κρέμα φτάνουν σχεδόν καθημερινά από κοντινές φάρμες της Τοσκάνης. Είναι δύσκολο να διαλέξει κανείς τη καλύτερη γεύση, αλλά σας προτείνουμε την old fashion Crema που φτιάχνεται με φρέσκο γάλα, αρωματίζεται με φλούδες λεμονιού και βανίλια. Επίσης, ωραίο το Pistacchio από τα σισιλιάνικα φιστικιά, αλλά και το Cassata Siciliana με τυρί ρικότα και φρούτα. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, οι γεύσεις των sorbet είναι αμέτρητες.  Κάθε μέρα, είναι αφιερωμένη και σε μια περίεργη γεύση.  Και όλα αυτά μόλις δυο λεπτά από το Duomo. (Via dei Tavolini, 19, τηλ.: 0039 055 2398969,www.percheno.firenze.it).


  

Vaffelbageriet, Κοπεγχάγη
Στους κήπους Tivoli Gardens της Κοπενχάγης βρίσκεται αυτή η gelateria, η παγωτομηχανή της οποίας δεν έχει σταματήσει να πουλάει το πιο μαστιχωτό παγωτό της πόλης εδώ και έναν αιώνα. Αν θέλετε, οι μπάλες σερβίρονται πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης που μοιάζει με βάφλα και λέγετε Amerikaner, ενώ διαθέσιμα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σιρόπια. Ιδιαίτερο στη γεύση είναι αυτό που φτιάχνεται από τα λιαστά, βύσσινα (Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København, www.vaffelbageriet.dk, τηλ.: 0045 3313 2419).



Amorino, Βαρκελώνη
Δυο ιταλοί έβαλαν στην βαλίτσα τους, τα μυστικά του καλού παγωτού και τα πήραν μαζί τους στην Βαρκελώνη. Η μικρή επιχείρηση μάλιστα εξελίχθηκε σε franchise, ωστόσο ποτέ δεν αλλοιώθηκε η ποιότητα και δεν έγιναν εκπτώσεις στην επιλογή των υλικών. Διάθεσιμες υπάρχουν αμέτρητες γεύσεις και άλλα τόσα χρώματα και αρώματα. Από το μενού του ξεχωρίζουν η σοκολάτα από το Εκουαδόρ, το πορτοκάλι-σαγκουίνι και το τέλειο amaretto. Gran de Gràcia, 53, τηλ.: 0034 93 218 8305, www.amorino.com

 

Yoli, Βερολίνο
Μπορεί η γερμανική πρωτεύουσα να μην φημίζεται για το καλό του παγωτό, αλλά βρήκαμε το καλύτερο frozen yoghurt στη πόλη. Βρίσκεται στη γειτονιά του Naturkundemuseum. Τα κυπελάκια του γεμίζουν με  βελούδινες σος όπως  σοκολάτα-καφέ και φιστίκι. Συνολικά, ωστόσο υπάρχουν 20 διαφορετικές γαρνιτούρες. Επίσης, σερβίρει και τέλεια smoothies. Αξίζει να αναφερθεί και η πολύ προσεγμένη αισθητική του χώρου (Young Jun, Invalidenstrasse 112, τηλ.: 0049 30 20215 399, www.yoli-berlin.de).


   

Chin Chin Laboratorists
Πειραματικό παγωτό δε θα μπορούσατε να δοκιμάσετε πουθενά αλλού πέρα από το Λονδίνο. Λίγες οι γεύσεις που θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε κι αλλού. Στο μενού θα βρείτε γεύσεις όπως τριαντάφυλλο-σαμπάνια, μπύρα, mango brûlée, σορμπέ από λάιμ ή ουίσκι. Υπάρχουν και πολλές επιλογές για σκληροπυρηνικούς χορτοφάγους που δεν πίνουν γάλα (49-50 Camden Lock Place, τηλ.: 0044 7885 604284).


 

Pozzetto, Παρίσι
Ο μύθος λεει πως μια παρέα φίλων από τη Νότια Ιταλία δεν μπορούσε να βρει στη πόλη του Φωτός ωραίο παγωτό και αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της. Οι επιλογή σε γεύσεις είναι μόλις δώδεκα, αλλά όλες πεντανόστιμες και ιδιαίτερες. Ωραίότερη όλων, η gianduia torinese (πραλίνα φουντουκιού από το Τορίνο) και zabaione. Η τελευταία φτιάχνεται από αβγά, ζάχαρη και γλυκό κρασί Marsala από την Σικελία (39 rue du Roi de Sicile, 4e,www.pozzetto.biz).


    
San Crispino
Για πολλούς το καλύτερο παγωτό της Ρώμης. Οι γεύσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχή, με το βατόμουρο και το κορόμηλο να ξεχωρίζουν το καλοκαίρι. Έμβλημα όμως του San Crispino είναι το corbezzolo: παγωτό από σπάνιο μέλι αγριοφραουλιάς της Σαρδηνίας. Σερβίρονται μόνο σε χάρτινο κυπελάκι (σε τρία μεγέθη) καθώς το χωνάκι πιστεύουν πως αλλοιώνουν τη γεύση του παγωτού. Θα τα συναντήσετε σε δυο σημεία κοντά στη Basilica of San Giovanni, αλλά και πολύ κοντινή απόσταση από τη Trevi Fountain (Via della Panetteria 42, τηλ.: 0039 06 6793924).


Gelateria del Teatro, Ρώμη
Μυστικό από ντόπιο. Εδώ δεν θα συναντήσετε τουρίστες να περιμένουν στην ουρά για να γεμίζουν το κυπελάκι τους. Θα σας πάει αν είστε τυχερός κάποιος ντόπιος. Θα καθίσετε σε ένα από τα τραπεζάκια στο σοκάκι και θα σας προτείνει τη σοκολάτα με κόκκινο κρασί, το σουσάμι ή τη γεύση σισιλιάνικο πορτοκάλι (Via dei coronari 65-66, τηλ.: 0039 06 45474880).