Translate

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Pretty Bra ή Genie Bra η σκέτο Bra

https://plaza24.gr/bra-xs-small.html

Pretty Bra ή Genie Bra η σκέτο Bra  

Για την καλύτερη τιμή κλίκ ΕΔΩ

Και τώρα σε όλα τα μεγέθη 
Μάθετε περισσότερα για το προϊόν

 

Πρόκειται για τη μητερά των μαχών! Για μια μάχη Τιτάνων! Για μια μέχρις εσχάτων σύγκρουση μεταξύ δυο διαφορετικών σχολών όσον αφορά την καυτή πατάτα Bra! Θα μπορούσε να θεωρηθεί ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά και αυτός ακόμη ο χαρακτηρισμός υποβιβάζει φρικτά την σημασία αυτής της ανίερης κόντρας μεταξύ του καλού και του κακού, του yin και του yang, του Ασπρου και του Μαύρου ..θα συνεχίσω, σας απειλώ.. μπροστά του η διαμάχη Rolling Stones-Beatles θυμίζει μπόμπιρες που μαλώνουν για ένα γλειφιτζούρι! Αν το Genie bra είναι ο De Niro των bra τότε το Pretty Bra είναι το δίχως άλλο ο Pacino, αν το genie bra είναι ο σουτιεν-ικός Magic Johnson τότε το Pretty bra το δίχως άλλο είναι ο Larry Bird!


Ξέρετε όμως πιο είναι το πιο τρελό σε όσα παραδείγματα αναφέραμε παραπάνω;;; Ποτέ κανείς δεν αναδεικνύεται νικητής, καθολικά αποδεκτός… τρέμω και στην ιδέα ότι και στην περίπτωσή μας ίσως συμβεί κάτι αντίστοιχο και θα κάνω ότι μπορώ για να αποτρέψω μια τέτοια εφιαλτική εξέλιξη.. θα κάνω ένα εξαντλητικό συγκριτικό τεστ ώστε να βγάλω εγώ και (το σημαντικότερο) εσείς τα συμπεράσματά σας…
https://plaza24.gr/bra-xs-small.html
  
Το σκέτο BRA τρίτος παίκτης από το διαδίκτιο

Τα βίδεα:


Πριν καλά καλά ξεκινήσω ήρθαν τα πρώτα χτυπήματα… δεν υπάρχει βίντεο για την ελληνική εκδοχή του genie bra ή μάλλον αφαιρέθηκε!!! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ!!;;!!;!;!  Απελπισμένος όντας, έψαξα για την αμερικάνικη εκδοχή του και βρήκα ως δια μαγείας 5 ολόκληρα video και την  οφίσιαλ εκδοχή, αλλά αυτό που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτό!

Επειδή μπορεί να βαριέστε να το δείτε σας το περιγράφω στα γρήγορα: 5 κοπέλες φορούν τα σουτιέν τους και μια ρόμπα! Η ειδική μαντεύει ποιες φορούν τζίνι μπρα και ποιες όχι! Οι υπόλοιπες φεύγουν σαν βρεμμένες κότες και ακολουθεί η απόλυτη αποθέωση του genie bra!!! Δεν σταματάμε όμως εδώ διότι οι υπόλοιπες ξαναεμφανίζονται φορώντας αυτή την φορά genie bra και όλοι αναρωτιούνται  ”πως γίνεται να ήταν σαν ανάποδο γαμώτο και να έγινε θεογκομενάρα;;”

Όμως το Pretty Bra δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι.. έχει και εκείνο τοδικό του βίντεο . Εκστασιαστείτε!
Τι να πει κανείς για τον σαφώς ψαρωμένο και μελιστάλακτο/στα όρια του θηλυπρεπούς  ’Eλληνα εκφωνητή (τον έφαγε λάχανο η χειμαρρώδης χάι αμερικάνα εκφωνήτρια)  με τα πολλά κενά στον λόγο, τις μονδέλες που αντιγράφουν τις ορίτζιναλ μονδέλες του genie bra, το ροζέ μπακγκράουντ (που μετά γίνεται γαλαζομπλέ) με την 90ς τσιλ άουτ μουσική από πίσω, να σε γεμίζει παρακμιακή 90-ίλα ! Ακόμη και η διεύθυνση Βαλαωρίτου 12 (θεσσαλονικιά πατέντα λοιπόν ) σε κάνει να πιστεύεις ότι η θεία σου η ράφτρα έραψε 3-4 σουτιέν και τα βγάζει για πούλημα! Το βίντεο έχει πολλές απορίες! Και έχει και λύση για όλες (από τον ίδιο γλυκύτατο εκφωνητή)!
- Σας την σπάνε οι ξεχιλωμένες τιράντες που πέφτουν; Με το πρίτι μπρα θα παραμένουν πάντα στη θέση τους!!
- Σας τη δίνει το κούμπωμα πίσω; Χα, σας την έφερα, το πρίτι μπρα δεν έχει κούμπωμα!!!
- Έχετε μικρό στήθος; Το πρίτι μπρα θα το κάνει μεγαλύτερο
- Το στήθος σας είναι ΜΕΓΑΛΟ και ΒΑΡΥ; Κανένα πρόβλημα, το μαλακό αλλά ισχυρό λάστιχο του πρίτι μπρα το μικραίνει! Πείτε ΟΧΙ στις μεταλλικές μπανέλες!
-  Πόσες φορές δεν αισθανθήκατε αμήχανα με τα παχάκια που πετάγονται γύρω από το σουτιέν! Με το πρίτι μπρά θα τα εξαφανίσετε! Αποτέλεσμα Genie – Pretty: 0-1 (ή είμαστε λάτρεις της παρακμιακίλας του πρίτι ή παίζουμε)!

Τιμή                                    ................Υπάρχει και το σκέτο BRA που είναι και το οικονομικότερο

Εδώ υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές, σου λέω!!! Το Genie Bra προσφέρει 2 σουτιέν και ένα τρίτο δώρο (χρώματα: μπεζ, άσπρο, μαύρο)! Και ένα ακόμη δώρο, το μονδέρνο φωσφοριζέ ρολόι αξίας 20 ευρώ!! Όλα αυτά μαζί στην εκπληκτική τιμή των 39.90 ευρώ!! Το pretty bra προσφέρει 2 σουτιέν και ένα τρίτο δώρο (χρώματα: μπεζ, άσπρο, μαύρο, δώρο είναι το μαύρο, σε καμία περίπτωση το άσπρο ή το μπεζ)! Χωρίς ρολόγια! Όλα αυτά στα 19.90 (που σημαίνει ότι αν θες πας και αγοράζεις το φοβερο ρολόι αξίας 20 ευρώ και σου βγαίνουν τα ίδια λεφτά με το genie bra και δεν υποχρεώνεσαι για το δεύτερο δώρο στους κατασκευαστές – μετά άντε να βγάλεις την υποχρέωση)!! Και αρχίζω να ψυλλιάζομαι ότι η όλη φάση με το genie bra γίνεται για να πουληθούν τα ρολόγια αξίας 20 ευρώ, με πρόσχημα την πώληση των 3 σουτιέν. Εκτός πια αν τα σουτιέν του genie bra είναι τόσο καλύτερα από του pretty bra και η αξία τους είναι διπλάσια!! Αλλά κάτι τέτοιο δεν θέλουμε να το πιστέψουμε γιατί τα pretty bra σύμφωνα με το παρακμιακό μεν, θριαμβευτικό δε, βίντεο κάνει παπάδες και δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα!! 

https://plaza24.gr/bra-xs-small.html

  Κατασκευή                                                                ΄Ολα είναι bra !!! bra!!! bra!!!

  Το genie bra δεν έχει κούμπωμα, ανόητοι.. είναι μονοκόμματο! Οι τιράντες του είναι φαρδιές και μπορεί να φορεθεί σαν τοπάκι σε αντίθεση με τα συμβατικά σουτιέν που αν φανούν είναι σούπερ αντιαισθητικά, σχεδόν πρόστυχα! Είναι σούπερ ανθεκτικό, μαλακό και ισχυρό ταυτόχρονα! Το pretty bra δεν έχει κούμπωμα επίσης, είναι και αυτό μονοκόμματο!! Οι τιράντες του είναι φαρδιές και ναι,  μπορεί να φορεθεί σαν τοπάκι!Είναι σούπερ ανθεκτικό, μαλακό και ισχυρό ταυτόχρονα! (τι φτιάξανεεε οι κερατάααδες)! 

Τεστιμόνιαλς – Μαρτυρίες!

Στο πρίτι μπρα οι μαρτυρίες είναι μεταγλωτισμένες και θυμίζουν εκείνες τις μεξικάνικες σαπουνόπερες όπου υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση μεταξύ κίνησης του στόματος και φωνής! Προφανώς τα μοντέλα δεν είναι ελληνίδες, αλλά αυτό δεν κάνει καμία έκπληξη διότι είναι γνωστό ότι από την Βαλαωρίτου 12 το πρίτι μπρα έχει κατακτήσει τον κόσμο ΟΛΑΚΕΡΟ, οπότε οι φανς είναι σκορπισμένοι σε ολόκληρη την οικουμένη!!! Το genie bra προφανώς ακολουθώντας τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης έχει τεστιμόνιαλς από αμερικανίδες, έχοντας και αυτό κατακτήσει τον κόσμο όλο! Αποτέλεσμα  πολύ μεγαλύτερο επίτευγμα να κατακτήσεις τον κόσμο ξεκινώντας από τη θεία μου στην Βαλαωρίτου, παρά από μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία κατασκευής σουτιέν ή ρολογιών

στο ίντερνετ όμως νικητής το σκέτο bra άλλος κόσμος βλέπεις 

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

Η καλύτερη τιμή το Bra!!!