Translate

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ορθοπεδικά βοηθήματα νανοτεχνολογίας FIR TECH , Ζώνη μέσης, Επιγονατίδα, Κολάρο, Επιστραγαλίδα, Περικάρπια, Περιαγκωνίτιδα, Ζώνη ισχίου


Ορθοπεδικά βοηθήματα νέας τεχνολογίας .
Απαλύνετε την αίσθηση του πόνου και ανανεωθείτε με ένα ξεχωριστό βοήθημα για κάθε σημείο του σώματος σας 

 ΖΩΝΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΣΗΣ ΜΕ 20 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ

http://plaza24.gr/set-magnhtikes-zones-8-temahion-focus.html

 



Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλη για παθήσεις οσφυϊκής μοίρας σπονδυλικής στήλης ενώ συγχρόνως προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Απαλύνει την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.Κατασκευασμένη από ανάλαφρα υλικά για πολύωρη χρήση. Έχει επένδυση από κεραμικά υλικά νανοτεχνολογίας far infrared και 20 ομόκεντρους βιομαγνήτες στο εμπρός και πισω μέρος προκειμένου να προσφέρει τα ευεργετήματά της στη μέση σας αλλά και στην κοιλιά σας. Αμετρητες ειναι οι μαρτυριες ανθρωπων σχετικές με τα ευεργετήματα που κέρδισαν με τη ζωνη fir+tech με 20 βιομαγνητες.Ειναι το best seller της fir+tech.
Εχει μετρηθει οτι δυο στους τρεις ενηλικες θα αντιμετωπισουν καποια στιγμη της ζωης τους καποιο προβλημα μεσης και θα επισκευθουν τον γιατρο τους.Οι κυριοτερες αιτιες ειναι:Η δισκοπαθεια, το λουμπαγκο, η οσφυαλγια και η ισχυαλγια και οι οποιες βασανιζουν πανω απο τον μισο πλυθησμο της γης.Η ζωνη fir+tech ειναι αναλαφρη και ευκολοφορετη.Προκαλει υπεραιμια και θα σας ανακουφισει μολις μεσα σε λιγα λεπτα.Βοηθαει στον μεταβολισμο των κυτταρων.Ενισχυει το ανοσοποιητικο.Προσφερει ενεργεια και ευεξια.
Η ζωνη fir+tech ειναι και υποστηρικτικη χωρις ομως τους βαρεις και ενοχλητικους μηχανισμους που εχουν οι συνηθισμενες ορθοπεδικες ζωνες.Η θερμοτητα του σωματος μας, αυτη η θαυματουργη βιοενεργεια, αντανακλαται απο τη ζωνη και επιστρεφει ενισχυμενη απο τους βιομαγνητες.

Προϊόν εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ.
ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΑΣ
Για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος της ζώνης, μετρήστε απλά την περιφέρεια της μέσης σας και αφού προσθέσετε 8-12 εκ. επιλέξτε το ανάλογο μέγεθος από τον πίνακα μεγεθών.


ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ FAR INFRARED ΜΕ 8 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ

 
https://plaza24.gr/set-3-magnitikwn-zwnwn-gia-to-gonato-ton-karpo-kai-tin-mesi-power-magnetic-sport.html


FAR INFRARED ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΜΕ 8 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ

Αυτή η επιγονατίδα έχει εκτός από την επένδυση με βιοκεραμικά υλικά και 8 ομόκεντρους βιομαγνήτες για πιο γρήγορα αποτελέσματα.Κατάλληλη για κάθε πρόβλημα στα γόνατα.Έχει velcro για να εφαρμόζει άνετα σε όλα τα μεγέθη.Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλη για παθήσεις των γονάτων και των αρθρώσεων. Προλαμβάνει το οίδημα μετά από τραυματισμό και προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Απαλύνει την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.Επιτελους κατι αλοιωτικο για τα προβληματα στα γονατα.Η επιγονατιδα είναι ενα βοηθημα που δεν πρεπει να λειπει από κανενα σπιτι.Θα προσφερει βοηθεια στον νεο που αθλειται και εχει τραυματισμους στο γονατο,αλλα και στον μεγαλύτερο με πόνους στην συγκεκριμενη περιοχη.Εφαρμοζει ευκολα σε ολα τα γονατα και δεν δυσκολευει τις κινησεις.Όλο και περισσότεροι ασθενείς και αθλητές σε όλο τον κόσμο, με πρώτους βέβαια τους Αμερικανούς, χρησιμοποιούν πλέον για θεραπευτικούς και ενδυναμωτικούς σκοπούς τα προιόντα FIR.


ΚΟΛΑΡΟ FAR INFRARED ΜΕ 3 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ 

 
http://plaza24.gr/set-magnhtikes-zones-8-temahion-focus.html


NECK FAR INFRARED + 3 MAGNETS
Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλο για το αυχενικό σύνδρομο. Απαλλάσσει από το «βάρος» στην περιοχή του αυχένα και προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Απαλύνει την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.



ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑ ΜΕ 4 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ

http://plaza24.gr/set-magnhtikes-zones-8-temahion-focus.html

 


Ξεχαστε τα προβληματα των αστραγαλων με αυτην την επιστραγαλιδα με υφασμα far infrared και 4 βιομαγνητες.Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλη για παθήσεις των αρθρώσεων.Το ελαφρύ και μαλακό νανουλικό σας επιτρέπει να το φορέσετε και μέσα από το παπούτσι σας. Προλαμβάνει το οίδημα μετά από τραυματισμό και προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Απαλύνει την αίσθηση του πόνου.

ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ VELCRO

http://plaza24.gr/set-magnhtikes-zones-8-temahion-focus.html

 


Τα περικαρπια τεχνολογιας FIR+TECH προσφερουν ανακουφιση απο τις ενοχλησεις γυρω απο τον καρπιαιο σωληνα και δινουν σιγουρια στις κινησεις. Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH , ζεσταίνει σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλα για παθήσεις της περιοχής του καρπιαίου σωλήνα, των τενόντων και των αρθρώσεων. Προλαμβάνουν το οίδημα μετά από τραυματισμό και προσφέρουν υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Απαλύνουν την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.H ακτινοβολία FIR ( Far Infrared Rays - Άπω Υπέρυθρες ακτίνες ) είναι μια μορφή θερμότητας που εκπέμπεται από τον ήλιο και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.Η ακτινοβολία  αυτή (6-14μm) έχει ιδιαίτερες ευεργετικές ιδιότητες γιατί ενώ η απλή μορφή θερμότητας σταματά στην επιφάνεια του δέρματός μας, η θερμότητα των FIR ακτινών εισχωρεί βαθειά μέσα στο σώμα μας ( από 5-10 εκ.). Όταν δεχόμαστε το φως του ήλιου, μαζί με τις ευεργετικές του ακτίνες, σήμερα δυστυχώς, εισπράτουμε και τις βλαβερές.

ΠΕΡΙΑΓΚΩΝΙΔΑ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ FR+TECH & 4 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ 

http://plaza24.gr/set-magnhtikes-zones-8-temahion-focus.html

 

Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλη για παθήσεις της περιοχής του αγκώνα, των τενόντων και των αρθρώσεων. Προλαμβάνει το οίδημα μετά από τραυματισμό και προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Απαλύνει την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.


ΩΜΙΤΗΣ ΔΙΠΛΟΣ (BOLERO) ΜΕ 12 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ

http://plaza24.gr/set-magnhtikes-zones-8-temahion-focus.html

 




Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Προλαμβάνει το οίδημα μετά από τραυματισμό και προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Κατάλληλος για περιαρθρίτιδα και τενοντίτιδα. Απαλύνει την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.Κατασκευασμένο από ελαφρά υλικά νανοτεχνολογίας και ενισχυμένο με βιομαγνήτες που είναι τοποθετημένοι σε 5 καίρια σημεία του σώματός σας, μπορείτε να το φοράτε πολλές ώρες κερδίζοντας τα ευεργετήματά του. Αντιβακτηριδιακό και χωρίς καμία παρενέργεια.Ανατομικό και σε 4 μεγέθη για τέλεια εφαρμογή στο σώμα σας.Με αυτο το μπολερο που καλυπτει και τους δυο ωμους καθως επισης και μερος της σπονδυλικης στηλης αντιμετωπιζουμε καθε προβλημα στους ώμους και εχει 12 βιομαγνητες.


ΖΩΝΗ ΙΣΧΙΟΥ ΜΕ 9 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ 

 
http://plaza24.gr/set-magnhtikes-zones-8-temahion-focus.html

Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλη για παθήσεις του ισχίου και των αρθρώσεων ενώ συγχρόνως προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. . Απαλύνει την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.΄Ενα καταπληκτικό βοήθημα με ύφασμα νανοτεχνολογίας και 9 βιομαγνήτες για την περιοχή των ισχιων και όχι μόνο. Όπως όλα τα ορθοπεδικά βοηθήματα της FIR-TECH εφαρμόζει εύκολα και δεν διακρίνεται μέσα από τα ρούχα σας!


Για την καλύτερη τιμή κλίκ ΕΔΩ